lauantai 13. lokakuuta 2012

Tilda

Vesisateista lauantaita! Välillä tulee räntää ja välillä vettä, välillä vaakatasossa välillä suoraan kohti maata, HYI en tykkää tällaisista ilmoista yhtään. Mutta mies sanoi tykkäävänsä tällaisesta ilmasta,kun kerroin että taidanpa ottaa ja leipoa koko päivän ;) Korttini tänään tästä Magnolian Tildasta päivänkakkaransa kanssa. Kertokaa ihmeessä, mistä te löydätte sieviä sinisävyisiä papereita, kun minua ei ole vastaan tullut vielä mistään.. Mukavaa viikonlopun jatkoa teille ihan jokaiselle ja vielä haluan lausua kiitokseni teille ihan jokaiselle, jotka käytte säännöllisesti vierailulla ja ostoksilla askartelukirppikselläni, viikossa yli 2000 sivun katselua!! Suuren suuri KIITOS siitä kuuluu JOKAISELLE TEISTÄ!!

7 kommenttia:

 1. Ihana kortti ja tuo leimakuva on paras mitä Magnolialla onkaan.Kivaa sade päivää leipomisen merkeissä :)

  VastaaPoista
 2. Ja minullakin on aina ongelma löytää sinisen sävyisiä papereita joten vinkkejä otan minäkin vastaan jos vain joku tietää..

  VastaaPoista
 3. Olet tehnyt taas niin kauniin kortin.
  Meillä täällä on nyt merkillien valoilmiö tuolla ulkona, mikä lie, piiloonko pitää mennä.
  Mennään tänään katsomaan Jukka Puotilaa Turun Konserttitalolle.
  Mukavaa leipomispäivää ja viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 4. Kylläpä on taas tosi suloinen kortti ! Hyvää viikonloppua ! Minna L

  VastaaPoista
 5. Miten ihanan herkkä ja kaunis kortti! Kaunis tausta ja ihanat koristeet! Hmm...Minä rakastan sinisävyisiä kortteja,mutta minun paperithan on tältä lamminkon toiselta puolelta... Esim Pion design ja Maja design, heillä on ihania papereita.Oikein rattoisaa pullan leipomis päivää!

  VastaaPoista
 6. Tämä on niin ihana! Mun lempparileimasin ja sinulta olen tainnut yhden tällaisen Tildan saadakin. Pitää tilata ulkomailta tämä:)

  VastaaPoista