torstai 11. lokakuuta 2012

Vuoden 2012 joulukortit, kortti nro. 21

Aurinkoista torstaita ystävät kalliit! Ja kiitos oikein paljon teille jokaiselle taas runsaista, ihanista kommenteistanne!! Moni oli eilen kysellyt tuosta stanssista jota olen käyttänyt nuissa muutamissa nyt julkaistuissa tageissa. Stanssi on Spellbindersin malliston ja nimeltään: Degorative labels eight. Olen itse tilannut sen kolmisen viikkoa sitten Paperinauhasta, Paperellan nettikaupassakin sitä näin viimeviikolla :) Stanssi on kyllä todella upea, suosittelen ja ainaskin minulla hyvin leikkaantuu pienetkin koristekuviot joita stanssissa on paljon, kun käytän metallilevyä leikkaamisessa mukana. Tämänpäiväinen kortti on joulukortiksi tehty, vaikkei ihan niin joulusen kortin näköinen olekkaan :) Kohokuviokansiota käyttämällä ja pitsinauhaa ja muutamia kukkia lisäämällä syntyi tämä kortti. Meinasi tulla pieni ongelma, kun laitoin tuon jouluisen toivotuksen ja huomasinkin että siinä enkeli toivottelee hyvän joulun toivotuksia, eikä kortissani ole ensimmäistäkään enkeliä :) mutta onnekseni minulta löytyi enkeliaiheinen nappi jonka lisäsin nauhaan päälle niitä jouluterveisiä toivottelemaan. Mukavaa torstai päivää teille jokaiselle ja Sari; sinut toivotan lämpimästi tervetulleksi seuraamaan blogiani <3 Tällä kortilla mukaan tämän viikkoiseen ít´s all about the vintage and beauty haasteeseen jossa  aiheena tällä kertaa kohokuviointi.

7 kommenttia:

 1. Kiitos Mari susanna! Sinulla on niin kauniita kortteja blogissasi! Tämä on kanssa niin kaunis ja hurmaavaa! Oletko huomannut että It's All ABout The Vintage & Beauty haasteen aiheena on kohokuviointi tällä kertaa?
  Oikein rattoisaa päivän jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Minä taas =) Kiitos kun osallistuit It's All About The Vintage & Beauty Haasteesemme! Onnea arvontaan!

  VastaaPoista
 3. Jestas miten kaunis kortti!
  Upeasti käytetty kohokuviointia. Tyylikäs kaikessa yksinkertaisuudessaan WAU!
  Kiva kun olet mukana Vintagehaasteessamme!

  VastaaPoista
 4. Hello ....this card is so very elegant and classy. BEAUTIFUL! Thank you for sharing with us at It's All About the Vintage embossing challenge. Wishes, Suzanne DT

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis! Tykkään niin valkoisista korteista...

  VastaaPoista