torstai 25. lokakuuta 2012

Samat materiaalit - tiinuliinun joulukortti rinki

Aurinkoista torstaita ystävät hyvät! Tiinuliinu järjesti samat materiaalit- joulukortti ringin. Itse en ole koskaan aijemmin tällaisissa ollut mukana ja innolla siis lähdin leikkiin mukaan. Tiistaina odottelin päiväpostia kuumeisesti, kun tiesin että Tiinuliinun kuori oli tulossa ja pääsen näkemään että mitä kuori sisältää, pienestä sitä siis tulee hyvin iloiseksi :) Kuoresta paljastui tosi paljon kaikkea kivaa ja idea on että pyrittäisiin käyttämään kokonaisuudessaan kuoren sisältö. Kyllä antoi Tiinuliinu ainaskin minulle pientä "päänvaivaa" että sain kaikki matskut mahtumaan samaan korttiin :)) Kaikki muut sainkin korttiini sopimaan, mutta yksi lumihiutale jäi odottelemaan seuraavaan joulukorttiin pääsyä. Tälläiset materiaalit oli Tiinuliinu kuoreen laittanut ja tällaisen joulukortin sain aikaiseksi. Mukana 4 viikon kortti ringissä ovat minun lisäkseni TiinuliinuApris ja Kotkotin. Ensiviikon korttimateriaalien lähetysvuorossa olen sitten minä. Oikein mukavaa torstai päivää teille jokaiselle!

8 kommenttia:

 1. Siis ihana kortti! Mä en ole uskaltautunut osallistumaan vielä koska ajattelin että jos siitä ei mitään tulekaan. Hienosti olet kortin koonnut!

  VastaaPoista
 2. Törkeän hieno kortti ja olet kyllä tosi paljon saanut laitettua korttiin matskuja :)Nyt uskallan omanikin julkaista kun joku muukin on saanut tehtyä korttinsa.

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis kortti ja hienosti olet materiaaleja käyttänyt. Mielenkiinnolla odottelen ensi viikon kuorta. Ja kait sitä pitäisi pikkuhiljaa alkaa kasaamaan tai ainakin miettimään omaansa :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis kortti! Niin ihanaa väri-iloittelua ja kauniisti väritetty leimakuva.

  VastaaPoista
 5. Kaunis kortti ja kivasti maskun oot käyttänyt! Nyt mie matti myöhänen oon jaksanut väsätä korttini!

  VastaaPoista