keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Samat materiaalit-Tiinuliinun joulukorttirinki 2/4

Mukavaa ja lumisateista keskiviikkoa! Tiinuliinun joulukorttirinki on edennyt toiselle viikolle ja materiaalien lähetysvuorossa olin minä. Tällaiset materiaalit lähetin (leimasinkuvana Mo Manning) ja tällaisen kortin niistä sain aikaiseksi.Sainkuin sainkin ihan joka ikisen materiaalin käytettyä :) Mukana korttiringissä minun lisäkseni on Tiinuliinu,Apris ja Kotkotin.  Nyt jäänkin taas innolla odottelemaan, että minkälaisen kuoren on Arpis ensiviikon kortteihin  kasannut :) Mukavaa päivää teille jokaiselle ja Saila; Sinut toivotan lämpimästi tervetulleeksi blogini lukijaksi <3

6 kommenttia:

 1. Niin hieno sommitelu ja lämmin värit! Like a lot! :)

  VastaaPoista
 2. Kertakaikkiaan upea..kaikinpuolin. Minä en osaa tuota värittämistäkään...teen sen samoin kuin ekaluokkalaisena

  Mervi K

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanista materiaaleista. Korttisi on taattua Mari-Susanna laatua :) Upea väritys kuvassa, jonka koinkin itse aika haasteelliseksi väritettäväksi. Tuossa nuo ensi viikon materiaalit odottavat...

  VastaaPoista
 4. Totaalisen ihana kortti jälleen ja taidokkaasti väritetty,itsellä on ongelmia aina näissä värityksissä. Ihanat matskut oli kyllä,tosin eihän vielä koskaan ole huonoja ollutkaan :) Hieman nousi tuskan hiki kun matskuja katselin ja arvasin että minulle haastetta näköjään joku laittanut ;)

  VastaaPoista
 5. Tarkistelen kun en noita digikuvia oo käyttänyt ! Voiko käyttää vedellä lotrattavia värejä, vai väritänkö PrismaColoreilla ja ohenteella ! Haluun olla varma ennekuin aloita..

  VastaaPoista
 6. Vau minkä kortti ! Materiaali oll niin runsas ett en meinannut osata käyttää kaikkea! Nyt kuitenkin kortti monen päivän pyörittämisen ja tuumimisen jälkeen valmis!

  VastaaPoista