perjantai 30. marraskuuta 2012

Simppeliä joulua -Laurankorttihaaste #63

Heippa ja hyvää perjantaita! Pikainen postaus näin viikkosiivouksen lomasta. Jouluverhot ja valot pääsevät tänään jo meidän kodin ikkunoihin, muuten koti puetaan jouluiseen asuun vasta kahden viikon päästä :)  Lauran korttihaasteessa # 63 oli aiheena tällä viikolla Simppeliä joulua ja korttini on nyt todella "simppeli" :) Korttipohjan koko 14.8x14.8cm, valkoinen tekstuuripintainen kartonki American crafts, kuviopaperi Bo Bunny. Leimasinkuva Magnolian ja leimasinkuvan alla kohokuviotaskulla stanssattu kimallepaperiin lumihiutaleita. Leimasinkuva maalattu luomivärisiveltimellä Versa colorin musteilla ja kuusiin, mökkien kattoihin ja hankiin lisäsin Deco Artin glistening snow writeriä. Satiininauha ja pompulanauha Nauhataivaasta, nappilanka, timantti ja kulkuset Wild orchid crafts, Jouluinen teksti Heinikasta ja kuuluu jouluiseen tekstileimasinsettiin. Oikein mukavaa viikonlopun alkua kaikille ja kukkakimppatilauksenkin olen tänään laittanut heti aamutuimaan eteenpäin :)

10 kommenttia:

 1. Kaunis kokonaisuus ja ihanan tunnelmallinen fiilis tulee kun tätä katsoo.Mukavaa viikonloppua meidän -24 asteen pakkasesta :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana! Tästä sen näkee, kuinka simppelikin voi olla ihan mielettömän kaunista! :)

  VastaaPoista
 3. een prachtige kaart leuk zo dat winter trafeel
  Gerrie xx

  VastaaPoista
 4. Aivan hurjan kaunis!!! Pitkästä aikaa täällä luuraamassa =)...voi, ihanuus!

  VastaaPoista
 5. Voi mahoton kun on taas hyvä näköinen.....

  VastaaPoista
 6. Onpa kaunis! Tuo leima on kyllä mun niin ehdoton suosikki vaikka vasta 2 korttia sillä ehtinyt tehdä...

  VastaaPoista
 7. Kaunis kortti, ei kaipaa mitään, tässä se taas kerran nähdään, että vähän on joskus paljon. Hieno kokonaisuus.

  VastaaPoista
 8. Ihana kokonaisuus, osaat simppelistikin (jos tuota voi simppeliksi sanoa) yhdistellä niin kauniisti kaikki yksityiskohdat!!

  VastaaPoista
 9. UPEA!!! Kuuset olet käsitellyt ihanasti!!!

  VastaaPoista