maanantai 5. marraskuuta 2012

Paapalle

Hyvää maanantai aamupäivää! Isänpäivää vietetään sunnuntaina ja muutama isänpäiväkortti on vielä julkaisematta. Tässä toinen niistä ja tämä matkaa postipojan mukana Paapan luo. Korttipohjan koko 14.8x14.8cm ruskehtava tekstuuripintainen kartonki on Tim Holtsin, taustapaperina Magnolian ruutukuosi, joka ei kylläkään kunnolla erotu, sillä leimailin paperiin vielä koristekoukeroita Stempelgleden vintage garden sarjan koukeroleimasimella jotta kortti ei jäisi niin "tyhjän" oloiseksi. Leimasin kuva on Art impression ja kuuset leimailin Kaiser craftin turtle dove leimasinsetin kuusella. Väritys copiceilla ja nurkissa hopeiset metallikulmat jotka ovat Wild orchid craftsilta. Lintu on hankittu varmastikkin joskus tiimarista, samoin kuin timantit leimasinkuvan nurkissa ja linnunpesän alla Marianne design sekä Cheery lynn diesin stansseilla stanssatut lehdet. Onnittelutekstin kirjoitin koneella. Kiikareissa glossy accentia sekä vaatteissa hiukan sticklesin kimalleliimaa sävynä eucalyptus. Kortin sisältä paljastuu perheemme pienimmäisen kuva jossa hän" velmuilee" paapan kanssa :)   Mukavaa alkanutta uutta viikkoa  Toivottelee, Mari-Susanna :)

3 kommenttia:

  1. Tämä on tosi ihana! Tykkään kovasti!! Kauniit sävyt, hauska kuva ja nuo koukerot taustalla on tosi kivat!! Sopiivat tähän tosi hyvin.... :)

    VastaaPoista
  2. Hieno kortti metsämiehelle!Upeasti sopivat kuuset taustalle ja ihana tuo linnunpesä myöskin.Sisällä oleva kuva vielä kruunaa kokonaisuuden.Kyllä Paapa varmasti tykkää:)

    VastaaPoista
  3. Huippu Hieno!!! Tuo on hauska kuva =).

    VastaaPoista