lauantai 10. marraskuuta 2012

Vuoden 2012 joulukortit, kortti nro. 40

Lumisateista lauantaita! Piiitkästä aikaa kerkesin eilenkin teidän ihanissa blogeissanne vierailemaan, tällä koneella olo aika, kun tahtoo olla nykyään niin kortilla :(   Joulukortteja pitäisi vielä tehdä jokunen ja tänään esillä vintageaiheista joulukorttia ja tällä kortilla osallistun myöskin It´s all about vintage and beauty haasteeseen #31 jossa tällä kertaa aiheena lumi. Korttipohjan koko 14.8x14.8cm alla Tim Holtsin ruskehtavaa tekstuurikartonkia, kuviopaperi Pion design, aaltopahvia jostakin laatikon jämästä ja aaltopahvin alla harsoa. valkoinen tekstuurikartonki American crafts jonka olen stanssannut Spellbindersin Floral ovals isoimmalla stanssilla ja kuvionreunat töpöttelin Distress ink vintage photolla kuten kuviopaperin reunat ja tekstikyltin reunat. Aaltopahvin maalasin Artisten valkoisella akryylimaalilla. leikekuva Pion design jonka olen stanssannut Spellbindersin long classic rectangles ja sen alla vielä ruskeaa tekstuurikartonkia jonka stanssasin Spellbindersin long classic scalloped, molemmat toiseksi isoimmalla stanssilla. Pitsit ja nauhat nauhataivaasta, helminauha Dekorette.  Kukat, heteet ja helmikoriste Wild orchid crafts. Leikekuvassa oleviin lumihiutaleisiin laitoin Stickles kimalleliimaa sävynä crystal, teksti kuuluu jouluiseen leimasinsetiin, en vain muista että minkä valmistajan. Tällaista tällä kertaa, mukavaa ja tunnelmallista  viikonlopun jatkoa teille jokaiselle <3

13 kommenttia:

 1. Sinulla on uskomaton taito sommitella värit yhteen... olet tuonut Ruskean aivan ihanasti uudeksi jouluväriksi.... pakko on ollut matkia!! Kiitos.... ;)

  VastaaPoista
 2. Voi mikä ihanuus,niin kaunis kortti jälleen. Nämä sun kortit on aina niin tyylikkäitä ja taidokkaasti tehtyjä.Lumipyryn keskeltä toivottelen mukavaa lauantaita :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana ja todella kaunis kortti!!! Silmä lepää.... :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis on korttisi. Samoin on aina välillä kun kerkeää kiva käydä blogeissa vierailemassa. Meillä sataa myös tänään. Heti jo aamusta. Eilen kyllä oli kaunis aurinkoinen päivä. No, eilen minä onnellinen olin ripulissa, että huh huh. En muista milloin olen moisen sairastanut. Sain varmaan koulusta sen. Tänään vielä on heiman hutera olo.
  Kuvista olen myös tehnyt joulukortteja. Sitten olen löytänyt joulutonttuja johon työkaverini innostui ja olen niitä hänelle sitten tehnytkin. Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 5. Niin kaunista ja taidokasta!!Upea sommittelu ja värit.Tässä kyllä silmä lepää.Onnellinen,ken tämänkin kortin omakseen saa:)

  VastaaPoista
 6. Taas niin ihana joulukortti! :) Upea värit!
  Hauska sunnuntai päivä sinulle!

  VastaaPoista
 7. Onpa taas niin kaunis kortti!
  Sulla on ihana taito laittaa jouluisiin kortteihin kukkia! Itse en saa niitä millään sopimaan,näyttävät tekeleissäni lähinnä hassuilta...
  Ei sitä aina kerkeä blogeissa hyppäämään,varsinkin tämä loppuvuosi taitaa olla kaikilla tosi kiireistä aikaa.

  VastaaPoista
 8. Aivan ihanan kortin olet jälleen tehnyt. Tätä korttia voisi kuvailla hyvin monella adjektiivilla kaunis, herkkä, harmooninen... Tykkään näistä sinun yhteensopivista väreistä ja monipuolisista materiaaleista erittäin paljon.
  Rentouttavaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
 9. Upeasti koottu vintagekortti taas sinulta! Kiitos osallistumisestasi It's all about the vintage and beauty -haasteeseen!

  VastaaPoista
 10. Fantastico. Olen tuon Pirjon tavoin ihastunut tuohon vintageruskeaan. Nämä sun kortit on kerrassaan upeita, aina niin kauniisti sommiteltu ja ihana värimaailma. Niissä on "tavaraa", mutta siitä huolimatta selkeitä.

  VastaaPoista
 11. Truly beautiful....perfect vintage! Thank you for entering the It's all about the Vintage challenge. Wishes, Suzanne x

  VastaaPoista
 12. Todella kaunis kokonaisuus. Ollaan näköjään samalla kuvalla liikkeellä :)

  VastaaPoista