lauantai 24. marraskuuta 2012

joulupukki

Harmaata lauantai päivää ystävät!  Tänään on itselläni ja muillakin perheemme jäsenillä aika surullinen päivä ja mieli maassa. Tänään pieni enkelipoikamme Joona olisi täyttänyt 3 vuotta <3 Kaipuu ja suunnaton ikävä pientä. Ja vaikka aikaa on kulunutkin kolme vuotta on hän päivittäin mielessämme ja sitä vieläkin niin voimakkaasti käy kolmen vuoden takaisia asioita lävitse. Joskus sitä ei vain voi ymmärtää että miksi niin oli tarkoitettu, mutta sitä on vain otettava vastaa se mitä annetaan ja toivottavasti kaikella tällä on jokin tarkoituksensa..
Tänään jouluista korttia esillä jälleen. Kuva on valmis leikekuva joka kuuluu 4 sarjan kuva-arkiin. Korttipohjan koko 10.5x20cm, tekstuuripintainen kuviokartonki American crafts, kimallekuvioitu kuviopaperi Perfect for card making and scrapbooking paperikosta. Timanttinauha, kulkuset ja hopeatähti The Ribbon Girl, sininen satiininauha Dekoretesta ja pitsi Nauhataivaasta. Jouluinen teksti Heinikasta joka kuuluu jouluiseen tekstileimasinsettiin. Hyvin yksinkertainen kortti ja nopeasti toteutettu :)  Mukavaa ja tunnelmallista lauantaipäivän jatkoa teille jokaiselle <3

1 kommentti:

  1. Lämmin osanottoni Mari-Susanna sinulle ja perheellesi! Ikävä ei takuulla katoa koskaan,ihan tuli itselleni kyyneleet silmiin.
    Kauniin kortin olet taas taiteillut ja ihana tuo sininen väri.

    VastaaPoista