lauantai 17. marraskuuta 2012

Joulun enkeli

Hyvää lauantai huomenta. Tänään olisi tarkoitus lähteä "kuusivarkaisiin" lähimetsään hakemaan joulukuusi pihalle, jotta se jäätyisi sitten kunnolla maahan kun ne pakkaset sieltä joskus tulevat ja pysyisi  pystyssä talven tuulessa ja tuiskussa. Jotenkin vain ei sitten yhtään nappaa, kun on vaan niin harmaata, märkää ja aina sataa vain vettä. Tunnelma valojakaan en ole vielä viitsinyt sytytellä ulos, kun on niin pimeää ja karun näköistä, vaikkakin sehän se sitä tunnelmaa vähän loisikin, mutta jotenkin vain odottelen yhä edelleen sitä lunta ja sen tuomaa kauneutta tunnelma valoineen.  Tänään jouluista korttia esillä jossa Lili of Valleyn ihana enkeli joulupallon kanssa. Korttipohjan koko 14.8x14.8cm. Punainen tekstuurikartonki American crafts, kuviopaperi Designe R paper paperikosta.  Kuvan stanssasin Spellbindersin Standard Circles large suurimmalla stanssilla ja kuvan alle vielä punaisesta tekstuurikartongista stanssasin Spellbindersin Classic Scalloped Circles large isoimmalla stanssilla piparireunat.Nauha ja pitsi The Ribbon Girl, kukat ja punaiset timantit Wild orchid crafts, metalliset lumihiutaleet Dekoretestä. Väritys Copic Ciao tusseilla. Leimakuvaan laitoin vielä hivenen Stickless kimalleliimoja sävyinä, Eucalyptus, Yellow ja Crystal, helmet tein Liquid pearlsilla sävynä White opal. Hyvää viikonlopun jatkoa teille jokaiselle!  Toivottelee, Mari-Susanna

5 kommenttia:

 1. Ihanan herkkä ja jouluinen kortti! Kiva kun aina viitsit laittaa noita selostuksia mistä kortti on tehty,niistä saa mukavasti ideoita.
  On niin harmaata että huh sentään.

  VastaaPoista
 2. Wau, miten ihana kortti,ja väritys taas mitä hienointa.

  VastaaPoista
 3. Hieno kortti on taas,toivottavasti kuusivarkaus reissu onnistui ;) Minä mielellään jakaisin tämän meidän lumen ja pakkasen teidän muidenkin kanssa..meillä lunta jo 30cm eli ihan täysi talvi.

  VastaaPoista
 4. Voi että kun ihana kortti! :)

  VastaaPoista