torstai 4. lokakuuta 2012

ASKARTELUTAVARA KIRPPIKSENI

Heippa vaan kaikille ja mukavaa torstaita vesisateesta huolimatta!  Olen tänään aamulla perustanut uuden ASKARTELUTAVARA KIRPPIKSENi, joka kylläkin vielä tarvitsee paljon hienosäätöä tyttäreltäni, kunhan hän maanantaina kotiutuu. Olen lisännyt sinne tänään hurjan määrän omia tavaroitani myyntiin, mutta mielelläni minä julkaisen teidän muidenkin ylimääräiseksi/teille tarpeettomiksi jääneitä askartelutarvikkeita myyntiin, mikäli niin tahdotte! :) Kirppis löytyy osoitteesta http://askartelutavarakirppis.blogspot.com    Ja jotta sana tästä uudesta kirppiksestä lähtisi kunnolla leviämään, niin laitan pienen "porkkanan" tähän teille houkutukseksi, että linkittäisitte myöskin omissa blogeissanne tästä pienen ilmoituksen :) Arvon jokaisen teidän kesken jotka linkittävät uuden kirppiksen osoitteen bloginne sivupalkkiin 25 € arvoisen lahjakortin joko Paperellaan, Dekoretteen tai taitopuoti paperinauhaan. Kommentoimalla tähän viestiin ja lisäämällä blogiisi pyytämäni tiedot olet mukana arvonnassa :) Arvonnan suoritan 15.11 Mikäli tahdot ilmoittaa omia tuotteitasi myyntiin voit laittaa minulle sähköpostia osoitteeseen: ms.kynkaanniemi@gmail.com   Oikein mukavaa torstaita teille jokaiselle Toivottelee, Mari-Susanna

35 kommenttia:

 1. Oi,uusi kirppis,ihanaa:)
  Laitoin kirppiksen sivupalkkiini Blogilistalle ja laitan vielä mainostuksenkin:)

  VastaaPoista
 2. Voi jee! Tosi kiva juttu! :) Sitä blogiahan mulla ei ole, mutta varmasti itse vierailen usein.. ja niin kuin arvata saattaa, niin "asiakkaana" tulen varmasti näkymään! :D

  VastaaPoista
 3. Ihana juttu,minäkin menossa mukana ja lisään blogisi sivupalkkiini :)

  VastaaPoista
 4. Kiva juttu!
  Laitoin blogin sivupalkkiin seurattavien listalle.

  VastaaPoista
 5. Hienoa! Onnea uudelle blogille ja tulenpas paremmalla ajalla ostoksille. :)
  Blogia mainostin postauksessani. :)

  VastaaPoista
 6. Vautsi, mahtava juttu tämmöinen uusi askartelukirppis! Ja nyt jo noin paljon kaikkea ihanaa myynnissä! Mainostin omassa blogissani ja lisäsin seurattaviin blogeihin! :)

  VastaaPoista
 7. Voiku ihanaa, kirpparit on niin ihania paikkoja, mutta mikään et voita netti kirppistä (: nyt oon mainostannut uutta kirppistäsi sivupalkissa , sekä lisännyt sinut blogilistalleni ja kirjoittanut mainoksen blogi teksteihini,onnea uudelle kirppikselle (:

  VastaaPoista
 8. Kirppisblogisi on lisätty seurattavien blogien listalle sivupalkkiin.

  VastaaPoista
 9. Onnea uudelle kirppikselle! Lisäsin kirppiksen blogiluetteloon sekä erillisen mainoksen oikean puoleiseen sivupalkkiin.=)

  VastaaPoista
 10. Tätä tulee seurattua vähintään yhtä ahkerasti kuin korttiblogiasikin ja ostoksiakin teen, kuten jo huomasitkin. Sivupalkissa on mainosta ja nappasin kuvan yhdestä myynti-ilmoituksesta. Onnea minulle arvontaan ;)

  VastaaPoista
 11. Ihanaa, olet sinä oikea energiapakkaus... mukana tietty arvonnassa ja mainoksenkin tein blogiini.... sivupalkkeja tosin en osaa vielä tehdä,
  mutta omalla tavallani parhaani yritin, =)

  VastaaPoista
 12. Mukaan arvontaan ja onnea uudelle askartelutavarakirpparille! Laitan mainosta sivupalkkiin : )

  VastaaPoista
 13. Lisäsin linkin oikealle puolella joten mukana ollaan!

  VastaaPoista
 14. Lisäsin linkin sivupalkiin !

  VastaaPoista
 15. Minäkin mukaan arvontaan...mainostan blogissani kirppistä :) :)

  VastaaPoista
 16. Tosi kiva kun perustit uuden askartelukirppis vuodatuksessa loppuu ja nyt on uusi tilalla :))mukana mukana.

  VastaaPoista
 17. Ihanaa, jos/kun tuo Vuodatus loppuu niin uusi alkaa :) Mukana toki ja lisäsin blogin sivupalkkiin. Lisään vielä mainoksen.

  VastaaPoista
 18. Minäkin laitan mainosta blogiini (sivupalkkiin) :)

  VastaaPoista
 19. Minäkin laitan mainosta blogin sivupalkkiin!

  VastaaPoista
 20. Ihanaa ilman muuta mukaan ja mainostan blogissa, FB.ssä ja viidakkorummulla.

  VastaaPoista
 21. Laitoin postauksen kirppiksestä blogiini.

  VastaaPoista
 22. Voi kun kiva juttu tämä uusi kirppis, paljon onnea sille! Laitan postauksen blogiini, niin pääsee muutkin ihasteleaan.

  VastaaPoista
 23. Voi kuinka ihanaa kun olet perustanut tälläisen suorastaan helmen. Tästä laitan blogiini tiedon.
  Onnea vaan tälle sivustolle tosi paljon.

  VastaaPoista
 24. Mainiota! Tämän kaltaisia kirppiksiä ei voi olla koskaan liikaa. Lisään ilomielin mainoksen sivustosta ja pidän peukut pystyssä arvontaan.

  VastaaPoista
 25. Onnea uudelle sivustolle :). Postasin kirppiksestä blogissani sekä askarteluaiheisella FB-sivullani https://www.facebook.com/lintsi78.

  VastaaPoista
 26. Hienoa ja oNnEa!! Laitoin postauksen asiasta :)

  VastaaPoista
 27. Onnittelut uudelle kirppikselle! Linkitin kirppiksen blogini sivupalkkiin. :)

  VastaaPoista
 28. Mukana myös, linkki sivupalkissa laitettu:)

  VastaaPoista
 29. Onnea uudelle kirppikselle! Minulla ei valitettavasti ole blogia, missä mainostaa...laitoin kuitenkin linkin tuonne facebookin puolelle!

  VastaaPoista
 30. Heips! Ihana uusi kirppis! Kauppojakin on jo tullut tehtyä. :)
  Lisäsin kirppiksen seuraamieni blogien listaan.

  VastaaPoista
 31. Huomasin, että sinulla on arvonta kirppis-sivustostasi, joten minäkin kiiruhdin kommentoimaan että lisäsin sivuston 10.10.2012. Kiitos uudesta kirppiksestä, onnea matkaan ja paljon mukavia kauppoja :D

  VastaaPoista
 32. Olen laittanut kirppiksesi blogini sivupalkkiin ja haluan arvontaan tietysti mukaan :) Onnea kirppiksellesi:)

  VastaaPoista
 33. Blogistani - blogiluettelosta - löytyy myös askartelukirppiksesi! Mukana arvonnassa siis. Ja kirppiksen anti tutkittu samalla - uusia ilmoituksia odotellaan.

  VastaaPoista
 34. Ihania kortteja. Laitoin kirppiksen blogini seuraan-listalle, ja kohta laitan myös tämän blogin. Nyt tutkimaan kirppistä :)

  VastaaPoista
 35. Ihanaa uusi kirppis, varmasti käyn, rupesin lukijaksi heti ja blogissani maininta myös:) Paljon onnea kirpiksellesi:)

  VastaaPoista