perjantai 5. lokakuuta 2012

Telinekortti kynttilällä

Mukavaa perjantaita ystävät kalliit! Ja oikein suuren suuret kiitokset kaikille teille jotka eilen olette jakaneet tietoa uudesta askartelutavarakirpparista ja osallistuneet"Porkkanan" jahtiin :)) Toivotaan että saataisiin paljon lisää tietoa jaettua ettenpäin ja paaaaljoooon lisää myyjiä ja ostajia kirppikselle! Tässä vielä osoite suoraan mistä pääsee kirpparia kurkkimaan http://askartelutavarakirppis.blogspot.com  Ja tarkemmat ohjeet "porkkanasta" löytyy, kun rullaat hiirelläsi pikkuisen alaspäin blogiani. Mutta sitten asiaan... Its all about vintage and beauty haasteessa tällä kertaa oli ruskean sävyt ja itse osallistun tällä työllä haasteeseen mukaan. Ruskean sävyt löytyvät: papereista, kukista ja nauhoista.  Toivotan teille jokaiselle oikein ihanaa, tunnelmallista viikonloppua ja Pia; sinut toivotan lämpimästi tervetulleeksi seuraamaan blogiani <3

11 kommenttia:

 1. Voi kun ihana telinekortti kynttilä! Ihanat värit!
  Minä sain tänään kaikki hienot skräppäys tavarat postiin! :) Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis telinekortti ja vielä kynttilän kera. Mukavaa viikonloppua sinullekin.

  VastaaPoista
 3. Onpa upeaakin upeampi kortti!!!

  VastaaPoista
 4. Miten hurjan upea ja kaunis kortti! Ihana taitos ja upeat koristeet! Kiitos kun osallistuit It's All ABout The Vintage & Beauty haasteeseen! Onnea arvontaan!

  VastaaPoista
 5. Upea, ja ihana idea tuo kynttilä!!

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Aivan ihastuttava telinekortti, ihanat värit ja koko kokonaisuus. Itse en ole ikinä tehnyt telinekorttia, mutta olisi varmaan paikallaan opetella, koska tämä olisi jouluna mahtava vieminen.

  VastaaPoista
 8. Tämä on tosi hieno, onnea vintagehaasteen top kolmoseen pääsystä! Minäkin suunnittelen näitä joulumuistamiseksi, on niin upea malli.

  VastaaPoista
 9. Jälleen top kolmosessa... eikä ylläri, sillä ihan ansaitusti! Onnea! ;)

  VastaaPoista