perjantai 26. lokakuuta 2012

Telinekortti ja Lauran korttihaaste #58 musiikki

Aurinkoista pakkas perjantaita! Jeee, me saatiin eilen maa ihan valkeaksi lumesta ja voi sitä riemun määrää. Aarokin oli aivan ihmeissänsä, kun eihän hän  viime talvesta varmastikkaan muista mitään. Heti se tuli itselleni taas se tunne, kuten joka kerta kun maa saadaan valkeaksi että nyt tunnelmavalot joutuin kanervien ja havujen sekaan ja joululaulut soimaan :)) Korttini tänään telinemallisena ja tällä kortilla osallistun myöskin Lauran korttihaasteeseen jossa tällä kertaa aiheena musiikki. Työstä piti löytyä soitin, nuotteja, laulaja, gramofoni tai muu sellainen joka kuvastaa musiikkia. Minun kortistani löytyy enkeli soittimensa kanssa. Oikein ihanaa ja tunnelmallista viikonloppua teille jokaiselle!

13 kommenttia:

 1. Tosi kaunis on korttisi! Tänään tosiaan täälläkin kaivetaan tunnelmavaloja esiin. Kyllä tuo lumi on kaivattu piristys:)

  VastaaPoista
 2. Huikaisevan kaunis ja ihana kokonaisuus. Valkoisena on maa Satakunnassakin ja lisää näyttää tulevan aika sankastikin, kun ikkunasta ulos kurkkasin. Ihanaa viikonvaihdetta.

  VastaaPoista
 3. Huh, miten kaunis kortti. Olet kyllä tosi taitava. Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 4. Kaunis kortti.
  Meillä ei täällä Kuopiossa ole vielä lunta, pieni pakkanen ja ihanan ihana syksyinen auringonpaiste. Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 5. Wau kun kaunis kortti!! :)
  Meillekin tuli eilen lunta ja nyt pari astetta pakkasta ulkona.

  VastaaPoista
 6. On kyllä jälleen kaunis kortti! Silmä lepää.. :)

  VastaaPoista
 7. Tässä ei taida nyt oikein sanat riittää niin ihastuttava ja tunnelmallinen ja kaunis on korttisi jne...Mukavaa pakkaspäivää sinulle:)

  VastaaPoista
 8. Voi kun on kaunis. Mä niin rakastan vaaleita sävyjä korteissa, vaikka muuten värien ystävä olenkin.

  VastaaPoista
 9. Siis vau mikä kortti. Ihana, todella ihana ja tyylikäs

  VastaaPoista