tiistai 3. huhtikuuta 2012

Komentaja

Hyvää tiistai huomenta! Mo Manningin kortilla jatketaan. Tämä ei ole pääsiäiskortti, vaikka niin voisi värien perusteella luullakkin :) Halusin raikkaa, pirtsakkaan ja ei niin minun perusvärejä sisältävää korttia, Siksi siis keltaisen ja oranssin sävyt.

5 kommenttia:

 1. Heippa Mari-Susanna!
  Kuinka upeita kortteja täältä löysinkään,huikean värikkäitä,piristäviä ja taidolla tehtyjä!Olit kommentoinut seur.voi kumpa osaisin osallistua Magnoliahaasteeseen??Komentajan kortilla valitettavasti ei voi osallistua,sillä Magnoliahaasteessa käytetään ainoastaan Magnolialeimasimia,-jos sinulla niitä on,osallistu ihmeessä haasteeseen.Jos tarvitset apua kuinka osallistuminen tapahtuu,näet minun profiilissa s.postini os.kirjoita niin neuvon sinua<3 Terv.Magnoliahaasteen dt-Kaijalta:)

  VastaaPoista
 2. Tämä on aivan ihana myöskin ja tuolle leimakuvalle olisi itselläkin käyttöä aika monessa kortissa.OSallistu ihmeessä haasteisiin niin kuin Kaijakin sanoi :)

  VastaaPoista
 3. Upeita kortteja olet tehnyt, kirjauduin lukijaksi, että osaan tulla toistekin.
  Oikein mukavaa pääsiäistä;-))m

  VastaaPoista
 4. Kiitos Kaija, Tiinu ja Mervi kun liityitte lukijoikseni ja lämpimästi tervetuloa :) Kaija; olen niin onneton koneen käyttäjä, etten osaa linkittää tai kopioda nuita juttuja :) aina vain haaveilen että voi kumpa osaisin minäkin linkittää tai kopioida ym. ja voisinpa osallistua upeisiin haasteisiin.Kaija, Voisin mielelläni ottaa sinuun pääsiäisen jälkeen yhteyttä, jos vain kerkiäisit sitten minulle neuvojasi antamaan!

  VastaaPoista
 5. Loistava kortti ja ihan mieletön kuva ;)
  Kysy ihmeessä apua, me naiset autamme mielellämme!!
  Haasteisiin kun osallistuu niin katso haaste valmiiksi, tee oma postaus ja maininta mihin haasteeseen osallistut, sen jälkeen klikkaat postauksen otsikkoa ja "maalaat" tuosta valkoisesta ylärivistä sen osoitteen, (vie hiiren kursori osoitteen loppuun, klikkaat hiiren vasemmalla painikkeella ja vedät sitä osoitteen alkuun,päästät irti ja klikkaat hiiren oikealla painikkeella maalatusta (siniseltä) kohdasta, tulee laatikko josta klikkaat kopioi hiiren vasemmalla painikkeella)
  Pysytkö vielä mukana?
  Menet haasteeseen laitat nimen ja sitten alemmas klikkaat hiirellä oikealla painikkeella ja otat laatikosta liitä ja painat enter..
  Olipa ehken vaikeesti selvitetty...

  VastaaPoista