sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Lekottelua

Hyvää sunnuntaita! Vielä yksi tilattu isänpäivä kortti näytille, joka meinasikin unohtua ihan tyystin. korttipohjan koko 14.8x14.8cm ruskea tekstuuripintainen kartonki American crafts, kuviopaperit Authentiquen  Gathering paperikosta, leimasinkuva Art impression. Leimasinkuvan alla Marianne design stanssilla stanssattu ovaali koristekehys (en tiedä stanssin nimeä) ja kortin vasemmassa reunassa oleva koristereuna leikattu koriste leikkurilla, mutta en muista kyllä yhtään leikkurinkaan nimeä.  Kukat ja metallikulma Wild orchid crafts, timantti nauha The Ribbon girl. Väritys Copic ciao ja Promarkers. Korttiin ei haluttu mitään tekstiä, vaan tilaajalla oli oma runo kortin sisään. Oikein mukavaa isänpäivän jatkoa kaikille teille,  tehdään tänään isillemme ja miehillemme erityisen mukava päivä ja ollaan vähän itsekkin ylpeitä että heillä on meidät ;)))

3 kommenttia:

  1. Ihana kortti,itse olen tekemässä kyseisestä leimasta isälleni synttärikorttia,kuukausi aikaa tehdä kortti valmiiksi ehkä se tässä joskus valmistuu :)

    VastaaPoista
  2. Hih! Tämä on kyllä ihana kortti ja hauska kuva! On ollut suunnitteilla kyseinen leima hommata, mutta saa nähdä koska tämä tapahtuu.. :)

    VastaaPoista