tiistai 6. marraskuuta 2012

Autokoulun suorittaneelle

Heippa ja hyvää pakkas tiistaita! Ei sitä pakkasta ole kuin -3`c, mutta parempi näin kuin vesisadetta :) Toiseksi vanhin kummilapsemme suoritti perjantaina autokoulun inssiajonsa ja hienosti heti ensimmäisellä kerralla läpäisi kokeensa ja on nyt onnellinen ajokortin omistaja :) Onnea Hanna-Maria <3  Korttipohjan koko 14.8x14.8cm, ruskea tekstuuripintainen kartonki Tim Holt`z, kuviopaperi Prima Marketin Almanac Collection paperikosta. Leimasin kuva Art impression ja leimasinkuvan alla Spellbindersin Floral ovals stanssilla stanssattu kehys sekä kehyksen alla pala rypistettyä pitsiä. Kukat, nauha ja timanttitarrat Wild orchid crafts ja nauha solki on muistaakseni Nauhataivaan valikoimasta, lampuissa, rekkarissa ja naisten koruissa hivenen Stickles kimalle liimaa sävyinä yellow,baby blue sekä glam pink ja värityksessä käytin copic ciao sekä promarkerin tusseja. Teksti on Paperinauhan valikoimasta joskus kauan sitten tilattu ja kuului leimasinsettiin, mutta en nyt  muista leimasinsetin nimeä. Oikein mukavaa tiistaita teille ihan jokaiselle!

5 kommenttia:

 1. Kiva kortti ja ai miten ihana rusetti.Leimakuva on huippu.Pidän tuosta stanssistakin.Pakkas päivää sinne,jospa sitä itsekkin jatkaisi korttien tekoa..hieman aherrettavaa tällä viikolla :)

  VastaaPoista
 2. Hih, onpas hauska kortti ja taas niin upeasti tehty. Kyselit, että kenen se lintuleimasin on.Se on Stampendousin Cling Snow.

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtava kortti :)
  Vai pakkasta, täällä Suomen toisessa päässä on sitten satanut märkää lunta aamun ja päivän ja hurja loska peittää maan.
  Kiitos kivasta kommentistasi, ja tuon lintuleimakuvan olen saannut viimevuonna Pirjolta (hän käy sinun blogissasi) hän tietäisi tekijän.

  VastaaPoista
 4. Hallo Mari-Sussana
  Wat een grappige kaart de andere kaarten zijn ook prachtig
  Lieve groetjes Gerrie

  VastaaPoista