lauantai 3. marraskuuta 2012

Iskälle

Hyvää pyhäinpäivää! Niin ne vain katosi meiltäkin nuo lumet, nyyh, en tykkää yhtään, oli jo niin paljon valoisampaa ja kaunista. Nytkin on niin märkä, tuhnuinen ja harmaa päivä ja vettä sataa. No jos sitä vaikka jossakin välissä tuonne askarteluhuoneeseen pääsisi muutamia kortteja tekemään. Minun perinteiseen pyhäinpäivä traditioon kuuluvat tälle vuodelle ensimmäisien torttujen ja viinerien paistot (ja taas saa unohtaa, että olen dietillä) sekä  pienen enkelipoikamme Joonan haudalla käynti <3 Viimevuonna en tehnyt omalle ukkokullalle minkäänlaista isänpäiväkorttia, vaan ostin kaupan hyllyltä ja siitäkös olenkin sitten saanut häneltä "kuittailua" :) Tänä vuonna sitten päätin että en siihen kaupan korttivalikoimaan turvaudu, vaan teen hänelle itse kortin. Minulla on todella vähän yleensääkkään miehille sopivia leimasin vaihtoehtoja, joitain leikekuvia kyllä löytyy, mutta niistä ei oikein mikään käynyt.  No aikani mietittyä päädyin tähän Kenny K leimasimeen, kun musiikki kuuluu osana elämäämme. Yritin hakea korttiin rouheutta ja rokkia, mutta ei se aina mene niinkuin suunnittelee ja kortti jäikin sitten ihan "tavikseksi", kun ei minulla sitten ollutkaan mitään sopivia musiikkiaiheisia koristeita korttiin laittaa. Uskon kuitenkin että kortti kelpaa hänelle, kunhan se ei ole se kaupankortti :))
Mukavaa pyhäinpäivän jatkoa teille jokaiselle, pidetään huolta toisistamme!

7 kommenttia:

 1. Upeita luomuksia olet taas tehnyt, olen ollut koneella hyvin nieukasti ja viime käyntini jälkeen on tänne ilmestynyt kaikkia ihanuuksia. Artin mies kortissakin oli juuri sopivasti koristeita, minustakin ovat haastava aihe.

  VastaaPoista
 2. WAU, mikä kortti...täähän on aivan mahtava. Upea tuo KennyK leimasin;-D

  VastaaPoista
 3. Hieno kortti ja ihana värit kyllä on kortissa. Minä en koskaan anna omalle miehelle korttia,sentään omalle isälleni ja appiukolle teen mutta omani ei ole saanut minun tekemääni eikä taida saada tänä vuonnakaan. Mutta hienoa että miehesi toivoo oikein sinulta korttia ennemmin kun kaupan :) Mulla tekemättä myös isänpäiväkortit ja syy juuri sama ei ole oikein sopivia leimoja :(

  VastaaPoista
 4. Voi Wautsi,, jo on hyväntuulen korttia kerrakseen!!

  VastaaPoista
 5. Tosi hauska ja hieno kortti! :)

  VastaaPoista
 6. Juu, isänpäiväkortit on kyllä aikamoinen haaste joka vuosi! Mutta, tämä on kyllä mahtava! :)

  VastaaPoista