perjantai 23. marraskuuta 2012

Nallukka

Vesisateista ja harmaata perjantaita. Kyllä on kurja keli ja itselläni kamala päänsärky. Johtuu jo varmasti osakseen siittäkin, kun ei tuolla ulkona ole oikein moneen päivään viitsinyt olla kaatosateessa, pikkusen jo meinaa nämä kelit tympäistä, vaikka kuin yrittäisi olla positiivinen eikä antaa ilman haitata elämää. Eilen sain kyllä ihanan uutisen Nauhataivaan Kirsiltä. Hän oli valinnut minut mukaan Nauhataivaan DT- tiimiin. Ilolla ja kunnialla otan pestini kyllä vastaan ja toivottavasti pystyn omalta osaltani antamaan sitä mitä Kirsi DT- tiimiläisiltä hakee. Pikkuisen meinaa vain " puntti" tutista, kun katsoin että mukana on myöskin huippuosaajia ja aivan upeita kortti askartelijoita :)) Lapset , kun kuulivat uutisen he eilisen illan hokivat että  ; Wau, meidän äitillä on sponsori :)))    Mutta nyt taas jouluista korttia esillä joka on tehty Stampavien nalleleimasimella. Korttipohjan koko 14.8x14.8cm, vaaleanruskea tekstuuripintainen kartonki American crafts, kuviopaperit Back to basics christmas sekä Designer paper paperikoista. Pystyssä olevat kuviot leikkasin kuvioleikkurilla, mutta en valitettavasti muista  leikkurin nimeä. Leimasin kuva on stanssattu Spellbindersin Long classic rectangles isoimmalla stanssilla ja piparkakkureunat stanssasin Spellbindersin Long classic scalloped isommalla stanssilla. Pitsi ja nauha ovat Nauhataivaasta, kukat ja helmikoriste Wild orchid crafts, väritys Copicin tusseilla. Leimasinkuvassa käytin lisäksi vielä Sticklesin kimalleliimoja sävyinä Gold, Eucalyptus sekä Ruby Slippers. Jouluinen teksti Heinikasta joka kuuluu jouliseen tekstileimasinsettiin. Sitten vielä yksi asia.. Olen tekemässä kukkatilausta Wild orchid craftsille, jos tahdot mukaan kimppaan, niin rullatkaapas pikkuisen alaspäin, niin sieltä löytyypi tarkemmat ohjeet :) Nyt toivotan teille jokaiselle oikein mukavaa perjantai päivää ja alkavaa viikonloppua ja PIKKU-PEIKKO; sinut toivotan lämpimästi tervetulleeksi blogini lukijaksi <3

5 kommenttia:

 1. Hallo Mari Sussanna
  Wat een lief kerstkaartje heb je gemaakt
  Fijne weekend
  gerrie xxxx

  VastaaPoista
 2. Hei ja kiitos ihanasta kommentista. Täällä on myös söpöja kortteja. Kivaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana kortti! Onnea DT-pestistäsi,eilen sitä jo katselin:) Ja hei,sähän olet huippuosaaja,punttien tutinat loppukoot nyt! En yhtään ihmettele että tulit valituksi,olet paikkasi ansainnut:)

  VastaaPoista
 4. Taas niin hieno kortti! :) Onnea DT- pestistäsi!!
  Tänään me ainakin pari tuntia näemme aurinkoa, tuntuu niin hyvältä!
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Voi että, onpa ihana nallukka kortti! Ja oikein paljon onnea minunkin puolestani DT-pestistä! Siihen hommaan valittiin kyllä nyt juuri oikea henkilö!! Olet täysin paikkasi ansainnut! :)

  VastaaPoista