torstai 15. marraskuuta 2012

Kynttilän mä sytytän... ja Lauran korttihaaste

Aurinkoista torstaita!  Käyntiin heti aamutuimaan "isossa kaupungissa" ostoksilla ja taas on jääkaappi täytetty viikoksi. Asumme pienellä kylän raitilla ja meillä kun ei ole kunnon ruokakauppoja,  kuin 8km päässä, on siltikin niin paljon helpompaa ajaa tuonne kaupungille 35km päähän jolloin palvelut ovat paljon paremmat ja samalla kertaa saa toimitettua muitakin asioita :) Lauran korttihaasteessa #61on aiheena tällä viikolla kynttilä ja itse osallistun tällä kortilla haasteeseen mukaan. Korttipohjan koko 14.8x14.8cm, valkoinen tekstuuripintainen kartonki American crafts, kuviopaperi Perfect fot card making and scrapbooking paperikosta. Koristeellinen kehys stanssattu Joy´n stanssilla, kynttilä Marianne Design stanssilla . Laitoin liivatelehdestä ns "ikkunan" kynttilän eteen, mutta sepä ei nyt kuvasta erotukkaan ollenkaan. Havunoksat stanssattu Cheery Lynn Design Pine branches stanssilla ja mistelin lehdet leikkasin kuvioleikkurilla. Kukat, puolihelminauha, kulkuset ja timantit Wild orchid crafts. Teksti Paperinauhasta. Paperien reunat käsittelin sormituputtimella  Distress Inkillä ja sävynä  Old Paper. Mukavaa torstain jatkoa teille jokaiselle ja MAIJA; sinut toivotan lämpimästi tervetulleeksi blogini lukijaksi <3

9 kommenttia:

 1. Woouuu wat dit een schitterende kaart
  Mari-Sussanna

  VastaaPoista
 2. Voi ei! Tämä on aivan ihana! Tuo ihan kaikki vain käy niin täydellisesti yhteen... kauniit materiaalit, niiden asettelu ja tunnelma joka tästä kortista huokuu... ei voi todeta kuin, että WAU! :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis!Mukavaa torstaita sinullekkin :)

  VastaaPoista
 4. Onpa taas upea kortti! Tuo kynttilä stanssi on kyllä niin kaunis.

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana !! Todella tyylikäs ja tunnelmallinen ! Teet kyllä niin upeita kortteja että huh huh ! :D Minna L

  VastaaPoista
 6. Todellakin tyylikäs kortti ja ihana sommittelu,todella raikas kokonaisuus minusta :)

  VastaaPoista
 7. Oi voi kuinka ihana kortti. Olet kyllä totisesti taituri.

  VastaaPoista
 8. onpa tyylikäs! Blogiasi on kiva lukea ja sieltä saa aina ideoita, varsinkin kun tarkasti kerrot korttiin käyttämäsi tarvikkeet. Hyvä! Ja kiitos, paperit tuli eilen=)

  VastaaPoista