keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Tonttu-ukko

Heippa ja lumisateista keskiviikkoa rakkaat ystävät! Ja suuren suuret kiitokset teille jokaiselle teidän ihanista kommenteistanne eiliseen postaukseeni <3  Tyttövauvan korttisöpöstelystä siirrytään jälleen joulukorttien pariin :) Korttipohjan koko on 10.5x21cm. Mulberinpunainen tekstuurikartonki Papermanian capsule colossal colours sarjasta, kimallekuvioitu kuviopaperi Perfect for card making and scrapbooking paperikosta. leimasinkuva Vilda stamps jonka stanssasin Spellbindersin long classic rectangles toisiksi isoimmalla stanssilla. Koristekehyksen stanssasin Spellbindersin floral ovalsin suurimmalla stanssilla. Leimasinkuvan väritin Copic ciao ja Promarkersin tusseilla. Kukat ja kulkunen Wild orchid crafts, satiini nauha Nauhataivaasta. Tonttu-ukon ympärille lisäsin muutaman kimalleliima pisteen Sticklesin kimalleliimalla jonka sävy on diamond, jouluinenteksti Heinikasta joka on jouluisesta tekstileimasin setistä.  Mukavaa ja touhukasta keskiviikon jatkoa, Toivottelee, Mari-Susanna :)

8 kommenttia:

 1. Voi miten veikeä tonttu-ukko, ihana! :D Tosi kauniin kortin olet jälleen kerran aikaiseksi saanut! Jos tämä ei tuo hyvää joulumieltä tullessaan, niin sitten ei mikään! :)

  VastaaPoista
 2. Joku taas ollut ahkerana,ihana mikä kortti ja tosi kiva tuo leimakuva. Mä niin tykkään noista sun tekstileimoista kun löytyy joka lähtöön niitäkin :) Lumipyry terveisin :)

  VastaaPoista
 3. Voi kun on ihana kortti! Näitä sun postauksia odottaa joka päivä ja ilolla tulen aina katsomaan että millainen kortti on syntynyt:)

  VastaaPoista
 4. Todella suloinen, ihana tonttunen! Kaunis kortti.

  VastaaPoista
 5. Hieno kortti taas, kuten aina. Olen ihastunut tyyliisi. Kiitokset sinulle!
  Terveisin Pike M.

  VastaaPoista
 6. Niin suloinen tonttu ja niin joulun värinen kortti! :)

  VastaaPoista