torstai 1. marraskuuta 2012

Vuoden 2012 joulukortit, kortti nro. 35

Heippa vaan ja mukavaa torstaita ja marraskuun ensimmäistä päivää! Odotan täällä kuumeisesti postipojan tuloa, kun tilasin toissa päivänä Maijun uuden Paperista joulun taikaa kirjan Adlibriksesta, joka oli muuten tosi edullullisesti siellä , maksoi vain 22.30 ja lähetyskuluja ei tullut lainkaan! Kirjan kansi oli ainaskin niin houkuttelevan näköinen, että malttamattomana täällä odotan, että miltä se kirjan sisus näyttää :) Jouluisella kortilla jatketaan tänäänkin, leimasimena käytetty Stampendousin jouluista kukkakorileimasinta. Taas on sellainen kortti johon olisin kaivannut paljon muutakin mukaan, mutta kun tiedän kenelle tämä kortti menee, niin en lähtenyt kauheasti koristeita tähän laittamaan :)  Mukavaa torstai päivän jatkoa ystävät kalliit!

7 kommenttia:

 1. Tämä on ihana kortti!
  Maijun ja Heinin kirja on minullakin ja kahtena iltana olen silmät lupsuen sitä tutkinut:)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana kortti. Tämä leimasin minullakin pyörii tuolla korkkaamattomien joukossa. Koskakohan itse saan siitä aikaiseksi jotakin. Sinä osat kyllä käsitellä noita tusseja ja loihtia niillä kauniita kortteja.

  VastaaPoista
 3. Kaunis kortti ja ihana stanssi tuo mikä on leimakuvan alla.Minulla ei ole vielä kyseistä kirjaa mutta haaveissa on jos vaikka pukki sellaisen toisi ;)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana kortti jälleen! :)Minäkin tilasin muutama päivä sitten tuon kirjan Adlibrikselta. Ilmaisen kuljetuksen olen valinnut kirjoilleni ennenkin ja silloin kyllä saa kirjaa odottaa kotiin yli viikonkin. Tosi harmillista silloin, kun innolla odottaa kirjaa ja haluaisi sen pian käsiinsä.

  VastaaPoista