sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Joulu-ukko

Vesisateista sunnuntaita ystävät kalliit! Tänään esillä vintageaiheinen joulukortti. Korttipohjan koko 14.8x14.8cm. tekstuuripintainen kartonki Papermanian capsule vanilla cream paperikosta, kuviopaperit Pion Design. Leikekuva kuuluu A4 kokoiseen joulukuva sarjaan, mutta en valitettavsti muista mikähän mahtoi olla arkin nimi tai kenen valmistajan, mutta Paperellasta olen arkin tilannut kesän lopulla. Kuvan alle stanssasin taas lempi stanssillani koristekehyksen Spellbindersin Floral Ovals sarjan suurimmalla stanssilla. Tekstuuripintaisten kartonkien reunat olen tuputtanut Distress Inkillä sävynä vintage photo. Jääpuikot on stanssattu valkoiselle kimallekartongille Marianne Design jääpuikko stanssilla, tähdet Dekoretesta, kukat ja nauhat Wild orchid crafts, kulkuset Paperella, teksti Paperinauhasta joka kuului jouluiseen tekstileimasinsettiin. Mukavaa sunnuntai päivää teille jokaiselle!

8 kommenttia:

 1. Kertakaikkiaan todella kaunis!! Ihania yksityiskohtia täynnä ja kukatkin istuvat korttiin täydellisesti.

  VastaaPoista
 2. Wautsi wau niin ihana kortti vaikken ole vintagen ihailija mutta tässä on kaikki kohdallaan. Mä aina ihailen noita sun rusetteja ja kukkia jotka saat niin kauniisti aseteltua korttiin kun korttiin.Mukavaa päivää ja pusken lunta sinne jos se yhtään auttaa :)

  VastaaPoista
 3. Voi apua... ihanat sävyt ja aivan mahtava kokonaisuus!!! Todella kaunis kortti.. tykkään kovasti!! :)

  VastaaPoista
 4. Olet tehnyt todella upeita joulukortteja!!! Tämäkin on aivan mahtava!!! NIIN ihanan värinenkin, että!! *huokailee ihastuksesta*

  VastaaPoista
 5. Hallo Mari-Susanna
  Wat een pratige vitange kaart
  Gerrie xx

  VastaaPoista