maanantai 1. lokakuuta 2012

Sarah

Mukavaa maanantaita ja hyvää ensimmäistä lokakuun päivää! Arvonta namusista on siis suoritettu aikaisin aamulla ennen tyttären kouluun lähtöä ja arpaonni suosi Katia ja Majaa, onneksi olkoon naiset! ( Rullaamalla pikkasen alas päin on arvonnasta tarkempaa tietoa) Lokakuun ensimmäinen kortti on Sarah kayn leimasimella tehty ja pikkasen hain syksyisiä värejä korttiin mukaan, mutta en siinä ihan onnistunut, kun ei ollutkaan syksyisen värisiä taustapapereita laisinkaan. yleensähän sitä pitäisi valita ensin paperit ja sitten vasta väritellä kuva, mutta itse teen aina just päin vastoin, ensin väritän ja vasta sitten valitsen paperit :) Oikein mukavaa alkanutta uutta viikkoa teille jokaiselle ja MIEVAAN, sinut toivotan lämpimästi tervetulleeksi seuraamaan blogiani!

8 kommenttia:

 1. Pakko tulla kommentoimaan kun näin korttisi.On niin kaunis.Ihanat syksyiset sävyt.

  VastaaPoista
 2. Ihan on täydellinen kortti vaikka "väärässä" järjestyksessä muka tehty:) Hienot värit ja Sarah Key leimakuvat tuo mulle lapsuuden mieleen,koska mulla oli huoneen seinällä useita Sarah Key tauluja jotka nykyään koristaa meidän neidin huonetta.

  VastaaPoista
 3. Voi kun ihanat värit ja kukat. :)

  VastaaPoista
 4. Ihastuttava kortti jälleen kerran. Todella kauniit värit.

  VastaaPoista
 5. Hei!
  Kyllä on taas kunis kortti Sarah Kayn ON AIVAN IHAN!

  VastaaPoista
 6. Tämä kortti on tosi hieno. Ihanat materiaalit.

  VastaaPoista
 7. Onpa kaunis kortti jälleen ja yhdyn edellisiin kommentoihin, jotta värit ovat erittäin kauniit. Eipä olisi tähän muuta paperia kannattanutkaan laittaa tämä on aivan nappivalinta.
  Sinulla on todella hyvä arpa-apuri ollut lämmin kiitos hänelle arvonnan suorittamisesta ja sinulle aivan ihanasta arvontapalkinnosta. oli melkoinen yllätys, kun blogissani näin viestisi :)
  Sateetonta syyspäivää Sinulle.

  VastaaPoista