lauantai 20. lokakuuta 2012

Vuoden 2012 joulukortit, kortti nro. 27

Aurinkoista pakkas lauantaita! Jospa ne vesisateet tosiaankin nyt loppuisivat ja saataisiin nauttia pikku pakkasista ja aurinkoisista ilmoista. Kaunista katseltavaa, kun kaneravat ja havut ovat pienesti kuurassa ja auringon säteet niihin kauniisti heijastuvat. Joulukortteja syntyy aika tasaiseen tahtiin ja olenkin jo kortin päässä omista joulukortti tarpeista :) Tänään korttini tästä Bildmålarnan tyttösestä ja ratsukosta, joka ei mielestäni ehkä ole kuitenkaan ihan niin jouluinen leimasin ja passaisi muissakin korteissa käytettävän. Tässä kortissa näkyy nyt aika selvästi se  mainitsemani kartongin huonolaatu ja vaikka kuva onkin väritetty 3.een kertaan, siltikin vielä näkyy todella paljon epätasaisuutta. Mukavaa viikonlopun jatkoa teille jokaiselle,  itse rupean tekemään pölyn pyyhkimis vettä, eilinen viikko siivous siirtyi tälle päivälle ja mies tuolla jo paukutteleekin mattoja sekä peti vaatteita :)

3 kommenttia:

  1. Söpö kuva ja ihana värimaailma kortissa muutenkin.Olet se sinä ollut ahkerana näidne joulukorttien teossa.Mulla kasassa vasta 4 ja puuttuu vielä 36.Itsellä on joskus myös tullut tätä maanantai kappale kartonkia ja olen vain luullut että mun tussit on jo huonot :) Mutta hyvä jos "syy" onkin paperissa.

    VastaaPoista
  2. Aivan valloittava kortti! Kadehdittavan ahkera olet ollut. Mulla on vasta muutama kortti itselleni ja myyntiin pitäisi tehdä vinopino mutta kun ei vaan innosta kamalasti vaan teen mielelläni jotain ihan muuta...

    VastaaPoista
  3. Onpa jälleen söpö kortti. Ihanat värit. Kiva aihe.

    VastaaPoista