tiistai 2. lokakuuta 2012

Punaista ja hopeaa

Moikkelis moi ja vesisateista tiistaita :) Muutama päivä saatiin nauttia sateettomasta säästä, mutta tänään onkin sitten oikein tuhnuinen syysilma. Tänään taas jouluisella kortilla liikenteessä, joka on tehty ilman mitään suurempia koristeluja, stanssasin vain nuo kuusenkoristeet ja lisäsin satiininauhaa sekä pienet ruusut ja tekstin.  Ilmeisesti minulla on vanhentunut tuo glistening snow-tex, kun se kuivuessaan muutti värinsä likaisen valkoiseksi, ja oli muuttunutkin kyllä viimevuodesta aika paksuksi tökötiksi. Täytyy yrittää harjailla nuo reunat puhtaiksi ja lisätä tuoreempaa "tavaraa" tilalle :)  Mukavaa päivää teille jokaiselle, niin ja osaako muuten kukaan kertoa miksei askartelukirppistä ole taas pitkään aikaan päivitelty ? Itsekkin olen yli viikko sitten laittanut sinne monen monta  myynti ilmoitusta, mutta ainaskaan vielä niitäkään ei ole julkaistu..

5 kommenttia:

 1. Oi miten onkin tyylikäs;-D Itselle ei ole tullut mieleen et tuota stanssia vois käyttää näin:( Aina täältä jotain uutta löytyy kun omat ajatukset ovat jäässä ;-DD
  Laitanpa tulemaan sinulle auringonsäteitä sinnepäin ;-D

  VastaaPoista
 2. Todella tyylikäs joulukortti ! Ihana ! Kerrotko mitä toi glistening snow-tex on ja miten se toimii ? t.Minna

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia naiset :) Minna; Glistening snow-texiä käytetään lumiefectin luomiseen eli ns tekolunta :) Itse olen tilannut sen viimevuonna paperellasta, mutta uskoisin että on saatavana varmastikkin muistakin askartelutarvikkeita myyvistä liikkeistä :)

  VastaaPoista