keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Jouluista Magnoliaa joulukortti nro. 25/2012

Hyvää keskiviikko huomenta! Hurjaa ajatella, että olemme jo lokakuun toisella puolella menossa kohti marraskuuta, ihan hirmuisen joutuin tämä aika vain  juoksee kohti joulua :) Eilen illalla poika saunassa laskeskelinkin, että jouluun ei ole kuin 68päivää ja samaan hengen vetoon tuumasi että "äiti, sulla ei ole vielä kertakaan soinut joululaulut ja ollaan jo näin pitkällä lokakuuta" Hävettää tunnustaa, mutta minä alan jo monesti kuunnella jouluisia lauluja lokakuussa :)))  Lauantaina olin jouluisissa tunnelmissa, tehdessäni tätä jouluista Magnolia korttia. Olen siivonnut ahkerasti askarteluhuonettani ja vastaan käveli tuo Magnolia tagistanssikin, jonka olen tilannut jo viime kevät talvella, mutta en ole sen olemassa oloa muistanut yhtään. Nyt ensimmäisen kerran käytin siis sitäkin ja luulen että sitä tullaan näkemään vastaisuudessaan enemmänkin korteissani :) Oikein mukavaa lokakuun syksyistä keskiviikkoa teille jokaiselle ja Liisa; sinut toivotan lämpimästi tervetulleeksi seuraamaan blogiani <3

10 kommenttia:

 1. Todella ihana ja tunnelmallinen kortti!!! Täällä on muutenkin hurjan kauniita kortteja!!! (Minä askartelin eilen joulukortteja ja joululaulut soivat taustalla. ;))

  VastaaPoista
 2. Ihana kortti ja tuosta tagista muistuikin mieleen että oma taginikin voisi enemmän olla käytössä ;) Meillä tulee lokakuussa jouluvalot pihalle esille ja mulla tämä joulukorttien teko takkuilee joten pitäisi varmaan kokeilla välillä tehdä niitä joululaulujen soidessa :)

  VastaaPoista
 3. Hurjan suloinen kortti, ihana taustapaperi, itsellä nuo tummat taustapaprut on hakusessa näin syys- ja talviaikaan, ei meinaa löytyä! Kauniisti olet taas koristellut, kuten aina. Tuo kulmakoriste on ihan suosikkini.

  VastaaPoista
 4. Ihana ja kaunis tunnelmallinen kortti! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaakin ihanampi kortti taas ja hurjan kivat värit!

  VastaaPoista
 6. Nää sun kortit on aina niin ihania, jännityksellä aina odotan mitä laitat seuraavaksi esille=).

  VastaaPoista
 7. Todella kaunis, kivat värit, tykkään! :)

  VastaaPoista
 8. Aivan hurmaava kortti! Todella kaunis!

  VastaaPoista
 9. Todella kaunis kortti. Tilasin itselleni tämän Tildan ja sitä jo pari kuvaa leimailinkin. Eilen oli tarkoitus väritellä, mutta jäi sitten.

  VastaaPoista