perjantai 12. lokakuuta 2012

Vuoden 2012 joulukortit, kortti nro. 22

Hyvää perjantai aamupäivää. Kauniisti aamu valkeni aurinkoisena, mutta nyt näyttää vetävän niin harmaaksi taivasta, että saammekohan mekin jo niitä räntäsateita, mitä tänne on lupailtu. Tein joitakin viikkoja sitten askartelu sinisiipeen ennakkovarauksen/tilauksen Joy´n uusista stansseista ja viime viikon perjantaina ne sitten oli vihdoin minulla ( odottavan aika meinaa olla todella pitkä) :)  Tässä kortissa käytin tuota ihanaa kulmastanssia... mutta vaikka stanssi on ihana, pitäisi kuitenkin itselläni malttaa kuitenkin pikkuisen rajoittaa, liika kun on liikaa :)) En siis ole yhtään tyytyväinen tähän korttiin, kulmia olisin voinut käyttää harkitummin, mutta ilmeisesti mopo pääsi karkaamaan käsistä.. Eipä korttiini juuri sitten muuta mahtunutkaan, joulutähden laitoin keskelle ja kun se näytti niin pikkuruiselta nuiden kulmien keskellä, lisäsin hieman pitsiä kukan alle jotta saisin keskusta hiukan runsaamman näköisen. Mutta tämmöinen kortti tällä kertaa, huomenna taas jotain muuta :)
Oikein mukavaa viikonloppua teille jokaiselle, itse menen jatkamaan viikkosiivousta.

6 kommenttia:

 1. Eihän se mopo karannut minusta tuo on oikein kaunis raikas ja iloinen kortti :)) tulee joulu mieleeni heti, usein käytetään sellaisa tummia vihreitä ja viiniinpunaisia sävyjä korteissa tämä on niin iloinen :)))

  VastaaPoista
 2. Nyt olet itsellesi turhan ankara, minusta tämä on upea! Kulmat ovat todella tyylikkäät ja valko-puna värimaailma on ihana.

  VastaaPoista
 3. Voi kun upea kortti! Tykkään!! :)

  VastaaPoista
 4. Onpas todella kaunis ja tyylikäs joulukortti! Ihanat värit ja stanssi on upea! Oikein rattoisaa viikonloppua sinnepäin kanssa! Täälläkin jatkan siivousta...*huh* Miksi se ei ikinä lopu??

  VastaaPoista
 5. Kaunis punainen, jouluinen olo tuli, kiitos!

  VastaaPoista
 6. Hih, juuri stanssailin tuolla samalla kulmalla... ihana stanssi ja sinä olet loihtinut sillä todella kauniin kokonaisuuden!

  VastaaPoista