tiistai 9. lokakuuta 2012

Kultaa, valkoista ja ruskeaa

Hyvää tiistai huomenta! Eilen sain muutaman sähköpostin koskien vuodatuksen puolella olevaa askartelukirppiksen uudelleen jatkajan hakua. Aina kun minun ylläpitämästäni askartelutavarakirppiksestä jokin oli maininnut, niin tämä sivuston ylläpitäjä oli heidän kommenttinsa poistanut. En todellakaan ole sillä mielellä tätä kirppistäni laittanut, että haluaisin ilkeyksittään tätä tehdä, vain ihan sen takia, etten halua että korttiblogistani tulisi"sillisalaatin" näköistä sekamelskaa jossa on esillä kortteja ja myytäviä tavaroita. Joskus olen jotain myynyt, mutta se meni minusta niin sekavaksi etten halunnut blogiani sekoittaa kokonaan. Toivon totisesti että tänne internetin ihmeelliseen maailmaan mahtuu useampikin askartelutavarakirppis ja jokainenhan sen päättää mistä tuotteitansa ostaa ja mihinkään lapselliseen toisen ihmisen "mustamaalaamiseen" en todellakaan aijo mukaan lähteä, jokainen tehköön niinkuin parhaakseen näkee, ostaa ja myy tuotteensa sieltä/siellä mistä haluaa!!  Mutta nyt asiaan :) Tänään taas julkaisu vuorossa jouluinen kortti ja voi että tämä Crafty Individualsin leimasin on niin herkkä että tykkään tästä ihan kamalasti! En lähtenyt värittämään tätä kuvaa ollenkaan kuten en koskaan aijemminkaan, vaan painoin leimasin kuvan vain ruskealla musteella ja lisäsin kultaisen kimalle kartongin kuvan taakse tuomaan kolmiulotteisuutta.  Mukavaa tiistai päivää teille jokaiselle!

8 kommenttia:

 1. Laitan sulle jossakin vaiheessa kohta s-postia.. Voi, minäkin olen totaalisen ihastunut tähän leimaan! Hommasin sen kyllä vasta, mutta tulee olemaan kyllä ihan varmasti itselläni yksi suur suosikkeja joululeimoista! :) Ja sitten.... aivan ihana, älyttömän kaunis ja herkkä kortti taas tänään! Tykkään! :)

  VastaaPoista
 2. Todella herkkä, suloinen ja tyylikäs. Ihana ! :D Olen samaa mieltä, että kyllä tänne internetin ihmeelliseen maailman useampi kirppis mahtuu. Ostajia tuntuu riittävän kaikelle, kun monet tavarat näkyy menevän kaupaksi tosi nopeasti! Minna L

  VastaaPoista
 3. Kertakaikkisen ihana joulukortti. Kaunis kuva ja herkkä värimaailma. Tykkään.

  VastaaPoista
 4. Ihana kortti!
  Onpa alhaista alkaa tuollaiseen toimintaan toiselta kirppikseltä,kyllä tänne kirppiksiä mahtuu ja ite selaan lähes joka päivä jokaisen kirpparin lävitse.
  Mukavaa vaan että jaksat kirpparia pitää ja jos kerran se toinen kirppis on lopettamassa niin miksi et sinä saisi uutta pykätä pystyyn:)

  VastaaPoista
 5. Voi miten kaunis ja tyylikäs kortti :)

  VastaaPoista
 6. Ihastuttava kortti ja mitkä värit niin tyylikäs on tämä kyllä :)

  VastaaPoista
 7. Upea kortti!
  Olen monta kertaa pyörittelyt tuota leimaa käsissäni, mutta vielä jättänyt ostamatta, nyt en ole ihan varma kuinka käy ensi kerralla, kun leima eteen tulee ;)

  VastaaPoista