torstai 4. heinäkuuta 2013

Rippikutsuja

Heippa ja aurinkoista torstaita ja hyvää alkanutta heinäkuuta :) Loman olen aloitellut tällä viikolla, mutta ilmat eivät kyllä ole olleet oikein suotuiset... Vettä satanut melkein kaatamalla joka päivä ja ukkostanut, mutta onhan tässä vielä toki lomaa jäljellä :) Meillä vietetään pojan rippijuhlia kahden viikon päästä ja olenkin joka ilta värkkäillyt rippikutsukortteja. Korteista tein mahdollisimman yksinkertaiset ja ihan jokaisen  kutsukorttin samalla kaavalla. Korttipohjan koko on 10.5x21cm, ruskehtava tekstuuripintainen kartonki American craftsin jotka olen kohokuvioinnut. Pitsi ja satiininauha ovat Nauhataivaasta, kukkaset itse rakenneltuja joiden tarvikkeet ovat Wild Orchid Craftsilta, metalliperhonen Paperellasta, teksti kirppislöytö.

Aurinkoa päiviinne! Toivottelee, Mari-Susanna

11 kommenttia:

 1. Kaunis kutsukortti. Toivotaan, että lomakelit paranevat. Itsellä loma tosiaan lusittu ja meillä oli onneksi ihan mukavat lomailukelit.

  VastaaPoista
 2. Hallo Mari-Susanna
  Een prachtig kaartje mooie kleuren
  Groetjes Gerrie

  VastaaPoista
 3. Onpas kaunis ja hyvin elegantt irippi kutsu kortti! Ihana se sininen pitsi/nauha keskellä! Voi, meillä taas tarttis hieman sadetta... Ei ole tipan tippaa tulluu muutamaan viikkon ja alkaa olla niin kuivaa... Oikein rattoisaa päivän jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Oi miten upea ja tyylikäs kortti, hyvää kesää myös sinulle!

  VastaaPoista
 5. Tyylikkään kaunis kortti!
  Rippijuhla on mielestäni kiva juhla, vaikka teettääkin aikalailla perheen äidille työtä.
  Loma on lomaa vaikka ilma olisi mikä.
  Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista