torstai 4. heinäkuuta 2013

Rippikutsuja

Heippa ja aurinkoista torstaita ja hyvää alkanutta heinäkuuta :) Loman olen aloitellut tällä viikolla, mutta ilmat eivät kyllä ole olleet oikein suotuiset... Vettä satanut melkein kaatamalla joka päivä ja ukkostanut, mutta onhan tässä vielä toki lomaa jäljellä :) Meillä vietetään pojan rippijuhlia kahden viikon päästä ja olenkin joka ilta värkkäillyt rippikutsukortteja. Korteista tein mahdollisimman yksinkertaiset ja ihan jokaisen  kutsukorttin samalla kaavalla. Korttipohjan koko on 10.5x21cm, ruskehtava tekstuuripintainen kartonki American craftsin jotka olen kohokuvioinnut. Pitsi ja satiininauha ovat Nauhataivaasta, kukkaset itse rakenneltuja joiden tarvikkeet ovat Wild Orchid Craftsilta, metalliperhonen Paperellasta, teksti kirppislöytö.

Aurinkoa päiviinne! Toivottelee, Mari-Susanna

14 kommenttia:

  1. Kaunis kutsukortti. Toivotaan, että lomakelit paranevat. Itsellä loma tosiaan lusittu ja meillä oli onneksi ihan mukavat lomailukelit.

    VastaaPoista
  2. Hallo Mari-Susanna
    Een prachtig kaartje mooie kleuren
    Groetjes Gerrie

    VastaaPoista
  3. Onpas kaunis ja hyvin elegantt irippi kutsu kortti! Ihana se sininen pitsi/nauha keskellä! Voi, meillä taas tarttis hieman sadetta... Ei ole tipan tippaa tulluu muutamaan viikkon ja alkaa olla niin kuivaa... Oikein rattoisaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  4. Oi miten upea ja tyylikäs kortti, hyvää kesää myös sinulle!

    VastaaPoista
  5. Tyylikkään kaunis kortti!
    Rippijuhla on mielestäni kiva juhla, vaikka teettääkin aikalailla perheen äidille työtä.
    Loma on lomaa vaikka ilma olisi mikä.
    Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
  6. 9a replica bags continue reading this y9f62y5p69 zeal replica bags reviews official site s2s17f8x89 louis vuitton replica replica bags south africa l4i58n6c95 replica bags wholesale hong kong hermes replica q1e52l4a74 replica bags in delhi

    VastaaPoista