lauantai 30. maaliskuuta 2013

Suvituulessa

Aurinkoista lankalauantaita ystävät hyvät!  Ihan liian pitkä aika on taas vierähtänyt edellisestä postauksesta :( Ihan hirmusen kiirettä on elämässäni piisannut niin työn kuin lasten sairastelujen merkeissä.  Osalla lapsilla on ollut angiinaa, osalla vatsatautia ja osalla korkeaa kuumetta, saas nähdä milloin tässä itse sairastuu samaisiin tauteihin. Olen aloittanut työt läheisessä päiväkodissa ja välillä tuntuu siltä ettei se 24h enään vuorokaudessa riitäkkään kaikkeen siihen mihin on tottunut kotona ollessa :)) Mukava juttu että olette kuitenkin jaksaneet vierailla blogissani, vaikkei uusia päivityksiä enään niin tiheästi tulekkaan. Tämänpäiväinen korttikin on aika päiviä sitten jo tehty ja ei kyllä ole kovinkaan kummoisempi, mutta julkaisen sen nyt kuitenkin. Korttipohjan koko 14.8x14.8cm, lila tekstuuripintainen kartonki American Crafts, kuviopaperi First Edition Spring Drops paperikosta, satiininauha Nauhataivaasta, kukat ja pitsi Wild Orchid Crafts, teksti Paperinauhasta, väritys Copiceilla. Oikein ihanaa Pääsiäisen aikaa teille jokaiselle ja ELLI; Sinut toivotan lämpimästi tervetulleeksi blogini lukijaksi <3

9 kommenttia:

 1. Niin ihana kortti!

  Hauskaa Pääsiäinen T. Maja

  VastaaPoista
 2. Kaunis kortti. En yhtään ihmettele vaikket ole jaksanut/kerinnyt päivittää blogias.
  Noi taudit on kovin sitkeessä, ei millään tahdo mennä ohi. Meillä on nimittäin tuo asia todettu .

  VastaaPoista
 3. Kyllä... kyllä on taasen niin keväinen ja ihana.....

  VastaaPoista
 4. Onpa tässä ihanat pirteät värit ja muutenkin tästä kortistasi tulee semmoinen niin ihana kevään tuulahdus! Kaunis kortti jälleen!! Ja ihanaa taas pitkästä aikaa kuulla sinusta! :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis ja ihanan tyttömäinen, ihan kyllä tulee keväinen tuulahdus kun tätä katselee :)

  VastaaPoista
 6. Mooi kaartje de vorige kaart is ook heel erg mooi
  Ben een poosje niet overal geweest.Sinds 6 weken ben ik oma en heb erg druk met me werk gehad
  Gerrie xxx

  VastaaPoista
 7. Oi,miten ihana kortti ja tuo leimasin on huippusuloinen! Vai siellä on palattu työelämään:) Takuulla on haastetta ja menoa ja kiirettä elämässäsi nyt. Toivotan perheellenne pikaista paranemista kaikesta kamalasta ja toivottavasti vältyt!

  VastaaPoista
 8. Se on ollut iso muutos, kun olet palannut työelämään!
  Ei ihme, ettei siinä ehdi paljon blogitella!
  Postaile omassa tahdissasi. Minä ainakin käyn säännöllisesti katsomassa, onko tullut uutta.

  VastaaPoista
 9. Voi että on suloinen kortti ihanissa väreissä :).

  VastaaPoista