tiistai 12. maaliskuuta 2013

Nauhataivaan maaliskuun DT-työ

Aurinkoista tiistaita teille jokaiselle blogissani vierailevalle! Maaliskuun Nauhataivaan DT-työhön saimme jälleen upeat nauhat käytettäväksemme ja tällä kertaa väriksi Kirsi oli valinnut ihanan pinkin. Kun avasin maaliskuun DT-nauhapaketin, ajattelin heti että nyt on aika kokeilla ensimmäisen kerran pahvilaatikon tuunausta ja kun joulun aikana tyhjeni monta suklaarasiaa sekä vihreäkuularasiaa joita olen jemmaillut, oli nyt hyvä hetki ottaa yksi vihreäkuulalaatikko työn alle :) Ensin ajattelin kauhistuneena, että kerkeänköhän laittaa nauhat pilalle, ennenkuin ne pääsevät valmiiseen työhön asti, mutta sain kuin sainkin käytettyä kaikki nauhat työhöni ilman isompia erehdyksiä.. Tuo etukannessa oleva ihana ruusuaitapunosnauha, sitä on hankittava kyllä itsellekkin lisää, on mielestäni kyllä niin ihanaa <3 Kaikki nauhat, kukat ja pitsit siis NAUHATAIVAASTA, valmiin leikekuvan alla kakkupaperi sekä Marianne Design stanssilla stanssattu koriste kehys ja kuvan oikeaan alareunaan lisäsin vielä muutaman höyhenen kukkasten alle. Kimallekuvioitu kuviopaperi on nimeltään Amanda, vaaleanpunainen tekstuuripintainen kartonki American Craftsin ja sen reunat leikkasin kuvioleikkurilla. Mukavaa oli tehdä vaihteeksi tällainenkin työ, vaikka paljonhan siihen aikaa menee jos vertaa kortin tekoon :) Oikein mukavaa tiistain jatkoa teille jokaiselle ja MAISSI; Sinut toivotan lämpimästi tervetulleeksi blogini lukijaksi <3

10 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän upea työ.Huomaa että on aikaa käytetty mutta tulos onkin hieno.

  VastaaPoista
 2. Kyllä on taas aivan ihana ja mahtava.
  Miten hyvin taas värit sopii yhteen. Upeeta!

  VastaaPoista
 3. No huh huh... menin ihan sanattomaksi!!
  Kaunis, lämmin, herkkä...
  Ken tuon saa, niin on taatusti ikuinen aarrelaatikko!! <3

  VastaaPoista
 4. Kyllä on henkeäsalpaavan kaunis rasia, täydellinen:)

  VastaaPoista
 5. Tämä tuunauksesi on aivan ihana! Ihailin tätä jo aiemmin tuolla Nauhataivaan blogissa.. Et olisi paremmin voinut onnistua. Huippu kaunis!! <3 :)

  VastaaPoista
 6. Tämä on niin hieno ja itselläkin olisi haaveena joskus joku laatikon duunaus. Tuo nauha on kyllä ihanaa ja pidän tuosta reuna leikkuristanssista yli kaiken. Pakkas päivää sinne :)

  VastaaPoista
 7. Kyllä on lumoavan kaunis rasia. Valkoisen puhtaus korostaa kaikkea upeasti suunniteltua koristelua.

  VastaaPoista
 8. Todella ihana laatikkoa ! Täydellinen vaaleanpunainen pitsiunelma !:D Hyvää viikonloppua !

  VastaaPoista
 9. Siis järjettömän kaunis, todella syötävän ihan kuin oikea kermakakku!

  VastaaPoista