torstai 21. maaliskuuta 2013

Pääsiäiskortti nro. 6/2013

Heippa ja aurinkoista torstaita hyvät ystävät!  Jällen sain tyttären koneen käyttööni ja heti täytyy olla blogia päivittelemässä :) Jos olette laitelleet minulle sähköpostia, ja ihmetelleet, että kun en vastaile, niin syynä on vain ihan se, ettei minulla ole enään päivittäin tietokonetta käytössäni, niin en pääse ihan joka päivä koneen ääreen, mutta jo viikonloppuna minun pitäisi saada jo omakin kone käyttööni, jippiii :)) Pääsiäiskortteja vielä on jokunen julkaisematta ja tässä jälleen yksi ja tämänkin kortin olen kasannut 3-D kuvan ympärille. Korttipohjan koko 14.8x14.8cm, tekstuuripintainen kartonki American Crafts, kuviopaperit Papermania Capsule Lemon sorbet paperikosta. Pitsit ja nauha Nauhataivaasta, kukat Wild Orchid Craftsilta, teksti Tiimarin valikoimasta, 3-D kuva Askartelu Sinisiivestä. Vielä ennättää mukaan kimppatilaukseen, meitä on nyt tilaamassa 11henkilöä ja tilauksen teen siis tulevana sunnuntaina. Lisä infoa löytyy vanhemmista julkaisusta, kun rullaat sivuani hiukan alaspäin :) Oikein mukavaa torstai päivän jatkoja teille jokaiselle ja ROI; sinut toivotan lämpimästi tervetulleeksi blogini lukijaksi <3

7 kommenttia:

 1. Ihanaa, että pääsit jälleen blogiasi päivittelemään, sillä uutta korttiasi odottaa aina niin innolla... :) Ja voi mikä ihanuus taas kerran sinulla täällä onkaan! Aivan mielettömän kaunis! :)

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis kortti. Ihana kuva ja aivan huikean kauniit koristeet. Onnistunut sommittelu.

  VastaaPoista
 3. Ihanan keväinen ja kauniisti tehty!

  VastaaPoista
 4. Tyylikästä jälleen,ei sulla taida ollakkaan epäonnistuneita teoksia koskaan ;) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Oi mikä ihanuuden olet tehnyt. Nyt en kyllä pysty sanoiksi laittamaan. Tykkään ihan hirmuisesti.
  Oikein mukavaa ja hauskaa pääsiäisen aikaa sinulle.

  VastaaPoista
 6. Siis täydellinen, järjettömän ihana kortti:)

  VastaaPoista
 7. Upea, ihanat pääsiäisen värit! Miten saatkin rusetin noin kauniisti aseteltua? Itselläni on noiden nauhojen kanssa vielä hankalaa..

  VastaaPoista