tiistai 25. syyskuuta 2012

Vuoden 2012 joulukortit kortti nro. 13

Aurinkoista tiistaita ystävät hyvät! Viime yönä painuttiin jo kunnolla pakkasen puolelle, ja vaikka aurinko ihanasti paistaakin on maa valkeana kuurasta vieläkin. Anteeksi Tiinuliinu, mutta odotan kyllä jo niin tosissani että saataisiin jo maa valkeaksi, hih,hih :)) Tänään taas jouluista korttia esille, joka olikin tosi hankala tehdä ja monta eri versiota piti kertatoisensa jälkeen kokeilla. Kukkaset ei passannut sitten ensinkään ja kun leimakuvakin on todella iso, oli hieman vaikeuksia saada korttiin jouluista ja lumista tunnelmaa ja lopputuloksesta tulikin sitten aika sekainen :(  Mukavaa ja puuhakasta päivää teille jokaiselle ja Bikke; sinut toivotan lämpimästi tervetulleeksi blogini lukijaksi<3

4 kommenttia:

 1. Eikä ole sekainen... minusta kortti on tosi kaunis! Minulle ainakin tuli siitä ihanan luminen ja jouluinen tunnelma... :)

  VastaaPoista
 2. Yhdyn edelliseen eli ei ole yhtään sekainen vaan erittäin joulun tunnelmallinen:)

  VastaaPoista
 3. Ei todellakaan ole sekainen kortti,ihastuttava :) Meilläkin oli eilen aamulla -4 astetta ja hui kamalaa ei oikein innosta ajatus talvesta mutta pakostahan se sieltä tulee kun syksyssä jo mennään.

  VastaaPoista
 4. Jaa tämä sekainen vai? Mitä vielä. Todella upea kokonaisuus. Kunhan selviän tästä kahden ringin pyörittämisestä, niin eiköhän sitä ehdi vielä yhden aloitella ennen h-hetkeä :)

  VastaaPoista