tiistai 18. syyskuuta 2012

Pieniä tyttäriä

Aurinkoista tiistaita hyvät ystävät! Meillä on täällä ollut yöllä melkoinen myrsky, kuten varmastikkin siellä etelässäkin, mutta nyt on onneksi rauhottunut ilma, aurinko paistaa ja tuulikin on jo rauhoittunut normaaliksi. Piha ja tie ovat ihan täynnä puista pudonneita lehtiä ja havunneulasia, haravointi hommia siis pikapuoliin :) It´s all about vintage and beauty haasteessa #27 tällä kertaa on aiheena tyttö/tyttöjä ja minä osallistun tällä kortillani haasteeseen mukaan. Vintage aiheinen kuva pienistä tytöistä on mielestäni todella söpö ja sopii mainiosti haasteeseen. Korttini tein taulun muotoon ja sopivat kehykset kun löydän tämä päätyy mökkimme huussin seinälle :) Oikein mukavaa tiistaita teille jokaiselle ja Mari: sinut toivotan lämpimästi tervetulleeksi blogini lukijaksi, mukava että päätit liittyä seuraani :)  P.S Lisäsin jouluisia papereita myyntiin, kurkatkaa jos on kiinnostusta tai tarvista.

Heippa ja huomiseen! - Mari-Susanna-

7 kommenttia:

 1. ihastuttava kortti ja kauniit koristeet.

  VastaaPoista
 2. Kaunis kortti! Laitoin sulle tunnustuksen blogiini (vaikka ootkin näköjään sen jo saanutkin :D Teet vaan niin upeita kortteja!)

  VastaaPoista
 3. Voi kun on niin kaunis ja herttainen kortti! Ihana kuva ja kaunii koristeet! Kiitos kun osallistuit It's All About The Vintage & Beauty haasteeseen. Onnea arvontaan!

  VastaaPoista
 4. thanks for join in at It's all about the Vintage+
  Elma

  VastaaPoista
 5. Suloiset tytöt tosiaankin ja kauniit koristukset! Kiitos osallistumisestasi haasteeseemme!

  VastaaPoista