lauantai 29. syyskuuta 2012

Hyväntuulisuus

Hyvää lauantain aamupäivää teille jokaiselle ja iso kiitos jälleen teille jokaiselle, jotka olette ihania kommentejanne viimepäivinä jättäneet! Haluankin kysäistä, että onko teillä muillakin edelleen ongelmia vierailla ja kommentoida toistenne blogeissa? Minulla ainakin tekee yhä edelleen sitä että, kun pääsen joidenkin teidän blogienne sivulle ja haluaisin kommentin jättää, sivusto sulkeutuukin ja tulee vain teksi laatikko jossa lukee jokin varoitus teksi jostain viruksesta. Uudelleen kun yritän, tekee samanhomman ja kolmatta kertaa en enään viitsi edes kokeilla, pyrin kuitenkin aina että vierailisin itsekkin teidän ihanissa blogeissanne, jotka jaksatte kerta toisensa jälkeen kommentejanne blogiini jättää :) Mutta sitten asiaan, Korttini tänään tästä ihanasta nauravaisesta tyttösestä koiransa kanssa, joka on digikuva ja Mo Manningin uusimpia julkaistuja digikuvia. Mukavaa lauantaita teille jokaiselle, nautitaan kynttilän valon tunnelmasta ja lähimmäisistämme :)

6 kommenttia:

 1. Oi mikä pilkkunauha! Entä ovatko nuo kulmakoristeet metalliset? Ihanat! Mistä mahtaa moisia saada? Minun bloggerini toimii ihan moitteettomasti, harmi, että sulla tökkii. Oletko tarkistanut, ettei selainta, virustorjuntaohjelmaa tms. tarvitse päivittää? Itsehän en moista osaa tehdä, ojennan koneen aina aviomiehelle siinä kohtaa... Mutta kannattaa kaikkea kokeilla! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Niin suloinen kortti! Olet yksi taitavimmista kortintekijöistä mitä tiedän:)
  Itselläni ei ole ollut ongelmia kommenttien jätössä. Ainoastaan kirjainvahvistukselliset blogit eivät joskus päästä läpi vaikka kuinka oikein kirjoittaisi.

  VastaaPoista
 3. Taas kerran aivan ihana kortti. Kyllä noi Mo Manningin kuvat vaan saavat hymyn huulille. :)
  Maarit

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana,iloisen hyväntuulinen kortti!!Niin kauniit väritkin.
  Kyllä minullakin aina välillä kone temppuilee kommentteja jättäessä ja silloin menee kyllä hermot ja kommentit jää jättämättä.Muutenkin liian laiska nykyään olen kommentoimaan,vaikka ihastelemassa kävisinkin..

  VastaaPoista
 5. Kaunis on tämäkin ja niin pirteä kuva.Mulla ei ole kenenkään blogissa ollut ongelmia jättää viestiä.Ainoa mikä joskus on niillä joilla on se robotti juttu että pitää kirjoittaa se kirjain juttu ja numero niin minulla niissä ei aina onnistu se vastaus vaan jouhun 2-3 kertaan kirjoittamaan vastauksen ennen kun se hyväksyy sen.

  VastaaPoista
 6. Kiitos naiset! Nonni; Metalliset kulmakoristeet olen ostanut wild orchid craftsilta.

  VastaaPoista