keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Nallukka

Sataa, sataa ropisee ja oikein kunnolla kuuluukin ropinaa :) Lasten onnitteluihin suunnatuilla korteilla jatketaan.  Kortissa käytin Lili of valleyn suloista leimasin kuvaa. Tässä kortissa käytin ja kokeilin tilaamiani kukka ja lehti leikkureita ensimmäistä kertaa, ja täytyy sanoa, etten osaa ollenkaan käyttää, saatikka asetella niitä kauniisti kortteihin, kyllä nuo koholla olevat kukkaset ja isot kukkarykelmät ovat vaan enempi minun juttuni :) Kortti on minttuinen sävyltään, vaikkakin tässä värit näyttävät vaaleen vihreiltä.  Oikein mukavaa keskiviikko päivää teille jokaiselle ja Birgitta; sinut toivotan lämpimästi tervetulleeksi blogini lukijaksi <3

6 kommenttia:

 1. Voi kun on söpö kortti! Ja hienoltahan nuo lehdet ja kukat näyttää,ei ketään ole seppä syntyessään;)
  Hieno uusi banneri sinulla!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kortteja taas täällä.Tämäkin kortti niin suloinen.

  VastaaPoista
 3. Kauniilta näyttää!! Se on niin jännää, minkä kukin kokee omakseen: itse ihailen kukkarykelmiä, mutta itse en ole vielä ensimmäistäkään osannut muodostaa... :) Hienosti olet joka tapauksessa uusia hankintojasi hyödyntänyt.

  VastaaPoista
 4. Taas aivan ihana!!!!:)

  VastaaPoista
 5. Todella suloinen kortti! Ihanat kukat ja perhonen!

  VastaaPoista
 6. nämä korttisi ovat niin ihania, että en vain voi kuin huokaista. onnellinen on se joka näitä tervehdyksenä postiluukkuunsa saa.

  VastaaPoista