perjantai 14. syyskuuta 2012

Blogini juhlii puolivuotis synttäriään :)

Heipä hei ja aurinkoista perjantaita!  Blogini juhlii puolivuotis taivaltaan tämänkuun lopussa ja on aika panna pieni arvonta käyntiin :) Olen niin kiitollinen teille jokaiselle jotka olette tänne sivulleni löytänyt ja jaksaneet täällä puolivuotta jo kulkea ja jättää kerta toisensa jälkeen ihania kommentejanne <3 Kävijälaskuri on raksuttanut hurjaa vauhtia ja lähestytään 8000 kävijän määrää, arvaatkaas olisinko puolivuotta sitten tätä uskonut :o Sanoin tyttärelle monet kerrat kun hän olisi halunnut minulle tehdä blogin jo vuosia takaperin että ei nyt ketään varmastikkaan jaksa minun väkerrykseni kiinnostaa :)  Suuret kiitokset siis teille jokaiselle! Sinun EI tarvitse mainostaa bloginamustani omassa blogissasi, vaan pyydän sinulta vain sen verran  osallistuaksesi, että kerrot minkä takia juuri sinä käyt kurkkimassa blogiani ? Myöskin te bloginilukijat voitte halutessaan osallistua myös tähänkin arvontaan, huolimatta siitä että arvon teidän kesken  joulunamusen :) Tässä namusessa mm. Korttipohjia, kuviopapereita, nauhoja, kukkia, koristeita sekä vintage ja leimakuvia. Palkinnon arvon maanantaina 1.10. Oikein hyvää viikonloppua teille jokaiselle!

36 kommenttia:

  1. Ja täällä vielä yhtä ihana namu. Kokeillaanpa siinäkin arpaonnea. Käyn täällä lähes päivittäin, koska yksinkertaisesti pidän korteistasi. Ja tästä laitan mainosta sivupalkkiin.

    VastaaPoista
  2. Pakkohan se on osallistua tähänkin, kun kerran mahdollisuus on... :D Olenkin sen monesti jo sanonut, mutta jokainen vierailu blogissasi ihailemassa uskomattoman kauniita korttejasi on tosissaan oikea piristys päivälle... :) Lisäksi blogistasi saan myös uskomattomasti ihania ideoita omiin askarteluihin.. :)

    VastaaPoista
  3. Onnittelut puolivuotiaalle :)
    Lähes päivittäin vierailen blogissasi, kauniit korttisi minut saavat piipahtamaan. Jatka vain samaan malliin, päivän piristys :)
    Maarit

    VastaaPoista
  4. Wow what a great blogcandy!
    You have such a nice blogg and your cards are so beutifully so I like to look into you blog almost every day! I found you from Lauran korttihaaste when I was looking around. I also get a lot of new ideas from you! I´m glad that you decided to make a blog at last :))
    Have a lovely weekend!

    VastaaPoista
  5. Upeita korttejasi käyn tietenkin täällä kurkkimassa! Pidän tyylistäsi kovasti.

    VastaaPoista
  6. Ihana namu ja onnittelut blogille! Hienojen korttien takia tätä blogia tulee tietenkin luettua!

    VastaaPoista
  7. Osallistutaan nyt tähänkin, on niin mahtava paketti tässäkin arvonnassa :) Huikea määrä kävijöitä sivuillasi on ollutkin, mutta ei se ole mikään ihme. Korttisi ovat vaan yksinkertaisesti niin kauniita, että niitä on käytävä melkein päivittäin kurkkimassa :)

    VastaaPoista
  8. Pitäähän tähänkin osallistua. Löysin blogisi haasteiden kautta ja liityin lukijaksi! :) Olet niin taitava kortintekijä!<3

    VastaaPoista
  9. Onnittelut puolivuotiaalle blogillesi! Joka kerta käyn kun uuden postauksen näen ja ihan siitä syystä että pidän korteistasi kovasti. Myöskin myytävät käyn säännöllisesti lävitse:)
    Ihana bloginamunen tarjolla!

    VastaaPoista
  10. Onnea puolivuotiaalle!
    Vierailen blogissasi yksinkertaisesti siksi, että teet niin upeita kortteja!!!
    Lisäksi olet saanut minut kiinnostumaan Mo Manningin leimoista (lisää hankittavaa -*huokaus* ;DDD)
    Kiitos mahdollisuudesta osallistua ihanan namun arvontaan :)

    VastaaPoista
  11. Vierailen blogissasi melkein päivittäin ja ihastelen kauniita kakkujasi ja kortteja, lisäksi sinun blogisi on ainut jossa olen huomannut dekoretten ihastuttavia tuotteita, se on tällä hetkellä ykkösnettikauppani. Onnea puolivuotiaalle!

    VastaaPoista
  12. Onnea puolivuotiaalle! Korttisi ovat upeita, tyylikkäitä ja kivasti toteutettuja.
    Mukavaa viikonloppua sinulle.

    VastaaPoista
  13. Vasta puoli vuotta, ja olet jo konkari....
    Minä en osannut edes aluksi liittyä lukijaksesi, vaikka vierailinkin päivittäin hakemassa hymyn kasvoilleni.... olen oppinut kanssasi paljon, jopa oman blogin tekemään.... vaikka postaukset tulee harvoin!! Arvonta on mahtava juttu, siinä on pakko olla mukana!

    VastaaPoista
  14. Onnittelut puolivuotiaalle!!Ihana arvonta:)
    Minä tykkään sinun tyylistäsi tehdä kortteja.Koristeellisia sekä huolellisesti ja siististi tehtyjä,joka on minusta tosi tärkeää.Lisäksi sinulla on paljon sellaisia erilaisia leimakuvia,joita harvemmin näkee.
    Mukava on aina täällä käydä kurkkimassa mitä ihanaa olet saanut aikaan.Jatka samaan malliin vaan:)
    Mukavat viikonloput!

    VastaaPoista
  15. Onnittelit puolivuotiaalle.Ja nopeastippa oletkin saanut lukioita,eipä ihmekkään kun katsoo korttejasi.
    Korttejasi miekin käyn tiirailees.
    Hyvää jatkoa etiäppäin.

    VastaaPoista
  16. Onnea :) Kauniita korttejasi käyn katsomassa. Aika menee niin nopeasti ettei perässä tahdo pysyä. Minun blogini täyttää pian jo 5 vuotta... :)

    VastaaPoista
  17. Kortit on aivan upeita ja taidolla tehtyjä.Silmä lepää.....

    VastaaPoista
  18. Onnea valtavasti!Osallistun siis tähänkin,on niin ihastuttavan kauniita asioita kasapäin:)Korttisi on niin kauniita,raikkaita kauniissa väreissä,kaikki natsaa aina niin yht yhteen.

    VastaaPoista
  19. Käyn tietysti katselemassa upeita kortteja ja saamassa uusia ideoita :)

    VastaaPoista
  20. Käyn katsomassa joka päivä mitä ihanuuksia olet tehnyt=)

    VastaaPoista
  21. Onnea ! oon eka kertaa katsomassa näitä ihanuukksia.

    VastaaPoista
  22. Onnea!
    Mielettömän ihanalle blogille!

    VastaaPoista
  23. Onnea mahtavalle ja inspiroivalle blogillesi! Osallistun tähän arvontaan kun en ole "virallinen lukija" kun en ole saanut aikaiseksi selvittää miten tuonne lukijalistalle ilmoittaudutaan. :)
    Nimim. Aada
    aho_immonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  24. Onnea puol vuotiallee blogille. Sulla on nii ihania kortteja täällä et pakko käydä kattomassa.

    VastaaPoista
  25. Tulin vastavierailulle, kun olit jättänyt blogiini kommentin :) Taidan olla ensimmäistä kertaa blogissasi, mutta ei takuulla jää viimeiseksi, sen verran kauniita kortteja täällä on tarjolla :) Ja heti osallistumassa arvontaan... Olenko kamala? :)

    VastaaPoista
  26. Kiitos kaikille ihanista kommenteistanne, pidän peukkuja teille jokaiselle ja toivotan onnea arvontaan :) Merkkari; Et ole ollenkaan kamala, kiva että osallistut arvontaan. Olet ainaskin kerran aijemminkin vieraillut ja jättänyt ihanan kommenttisi blogissani, onnea sinullekkin arvontaan :)

    VastaaPoista
  27. Tietenkin upeita korttejasi käyn kurkkimassa! Onnea ja pitkää ikää blogillesi, namu on kyllä ihana :)

    VastaaPoista
  28. Onnea puolivuotiaalle! Lähinnä haastelinkkien tuomana olen täällä välillä käynyt ja useimmiten sitten jäänyt katselemaan muitakin ihania korttejasi.

    VastaaPoista
  29. Onnea taipaleesta.Minä käyn täällä päivittäin ihastelemassa ihania korttejasi.Pidän varsinkin korteistasi joissa on paljon ihania koristeita.Arvonnassa olen mukana minäkin :) Mukavia blogi jatkoja ja lämmintä syksyä :)

    VastaaPoista
  30. aljon onnea puolivuotiaalle! Itse löysin blogiisi vasta nyt kun olin blogikierroksella. Ihastuin kyllä heti tekemiisi kortteihin, niin suloisia! Liityinkin heti lukijaksi että pääsen helpommin ihailemaan kauniita korttejasi.

    VastaaPoista
  31. Onnea tulevaankin! Kauniita korttejasi käyn kurkkailemassa:)
    Hyvää syksynjatkoa:)

    VastaaPoista
  32. Käyn koska ite olen ihan kädetön eikä kärsivällisyys riittäisi! On aivan upeeta nähdä jonkun toisen taitavuutta :) Osallistun ja onnittelen! arvontaa myöskin täällä:http://bikkenpilttuu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  33. heippa! sattumalta löysin blogisi ja ihana sattuma olikn. Klikkasin itseni lukijaksesi ja innolla rrupean seuraamaan blogiasi! onnea, hyvä saavutus puolivuotiaalle blogille!

    VastaaPoista
  34. Käyn koska saan vinkkejä omiin kortteihin sekä ihastelen kuinka taitava olet.

    VastaaPoista