maanantai 27. elokuuta 2012

Vuoden 2012 joulukortit kortti nro.5

Heissan kaikille ja aurinkoista maanantaita :) Käväsin kirjokkaassa parisen viikkoa sitten ja sieltä lähti mukaan muunmuassa tämä ihana Stampavien joululeimasin, jota jo viimevuonna ihastelin. Minusta tässä leimakuvassa on vain jotain niin herttaista :) Väritys meni vähän poskelleen, kun en vielä hirveen montaa ruskean erisävyista tussia omista, niin en ihan saanut oikeaa ruskean sävyä, mutta tähän väriin oli nyt tyytyminen :) Oikein hyvää alkanutta uuttaviikkoa teille jokaiselle!!

8 kommenttia:

 1. Ihania joulukortteja olet jo tehnyt=) Voi kun minäkin pääsisin alkuun joulukorttien teossa. Nyt taisin saada Sinulta vinkin : tuo aiemmin julkaisemasi sini- hopea joulukortti oli minullekin inspiraation lähde. Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Apua mitä ihanuuksia olet ehtinyt tehdä sillä aikaan kun olen viimeksi päässyt tänne kurkkailemaan.Mäkin laitoin eilen laskurin blogiin jotta se muistuttaa että se joulu on tulossa ja niitä kortteja saisi alkaa jo tekemään.No 1:n olen jo saanut tehtyä mutta vielä olisi urakkaa enemmänkin tiedossa.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanan suloinen joulukortti,-ihanat kukkaset hopeavärissään.

  VastaaPoista
 4. Voi että miten kaunis kortti! Tykkään kovasti tästä:)

  VastaaPoista
 5. Blogissani sinulle jotakin <3

  VastaaPoista
 6. Tulinpa kiittämään stansseista ja kertomaan että blogissani on sinulle jotain:)

  VastaaPoista
 7. Upea joulukortti! Niin hehkuvan punaista. Tuossa alemmassa korttissa olevat kulmat on kauniit. Mistä kaikkin niitä saa. Olen yrittänyt etsiä mutta ei ole osunut minun kohdalleni. Hyvää alkanytta viikkoa myös sinulle!
  Anitta

  VastaaPoista
 8. Kertakaikkisen ihastuttava joulukortti. Suloinen kuva ja kaunis perinteinen värimaailma. Upeat koristukset.

  VastaaPoista