keskiviikko 29. elokuuta 2012

Mo manning challenge #149

Aurinkoista ja syksyisen tuulista keskiviikkoa, ulkona tuoksuu ihan jo syksy :) Mo Manning challengeessa aiheena oli tällä viikolla Distressing ja itse osallistun tällä kortilla tämän kertaiseen haasteeseen mukaan. Digikuva on uusimpia heidän mallistostaan ja itsestäni kerrassaan jälleen suloinen kuva., täytyy olla kyllä lahjakas ihminen joka näiden kuvien takana on :) Jos teillä ei ole hirveesti vielä hankittuna jouluisia papereita, niin rullatkaapas pikkusen alaspäin ja katsokaa, miellyttäisikö nuista seteistä teitä mikään :) Tilasin useamman joulupaperikon ja jokaisessa paperikossa oli 72kpl paperia, ei ihan itselläni tule käytettyä tänävuonna yli 200 paperia joulukortteihin :) Oikein mukavaa ja aurinkoista keskiviikko päivää teille jokaiselle!

5 kommenttia:

 1. Ihana kortti ja tosi kiva kuva;-))m

  VastaaPoista
 2. this is just adorable, Love your border and love how you have the doll hanging out of the border like that. thanks so much for joining us at Mo's this week.

  Hugs
  Debbie

  VastaaPoista
 3. Kauniin kortin olet jälleen luonnut. Tykkään kovasti väreistä tässä kortissa ja värityksestäsi se on aina yhtä upeaa.

  VastaaPoista
 4. Suloisen upea kortti,oikein onnistunut jälleen kerran :)

  VastaaPoista
 5. How totally adorable! Love that Cherry Lynn die.Gotta have this:) Beautiful coloring of this cutie pie!
  Glad you could join us at Mo's this week!
  Hugs, Iulia

  VastaaPoista