tiistai 28. elokuuta 2012

Onnittelukortti juhlapäivään

Aurinkoista tiistaita ystävät! Minulla tahtoo aina olla niin, että teen mielelläni kortteja lasten onnitteluihin ja sitten kun olisi tarvettä onnitella vanhempaa väkeä, joudun "myymään" ei oota :) Nyt päätinkin että yritän tehdä ainakin muutaman kortin kuukaudessa varastoon ihan aikusten onnitteluihinkin. Tämän kukkarykelmä kortin tein viikonloppuna ja nyt on sitten ainaskin jo yksi kortti varastossa kun sille on tarvista :) Mukavaa tiistaita teille jokaiselle ja ANITTA: sinut toivotan lämpimästi tervetulleeksi blogini lukijaksi, vierailen itsekkin blogissasi tämän päivän aikana <3 P.S Onko teillä muilla ollut ongelmia kommentonnissa toistenne blogeissa? Minä nimittäin vierailin teidän blogeissanne eilen ja osan blogeihin sain kommentoitua ja osan blogeissa tuli varoitus laatikko jostain viruksesta ja samantien koneeni sulki sivuston automaattisesti. Vai temppuileekohan nyt vain sitten taas tämä meidän kone, kun vaihdettiin uusi virustorjunta ohjelma tähän...

4 kommenttia:

 1. Siis niin ihana kortti ettei tosikaan!!
  Mulle tulee tuota virusvaroitusta vähän väliä mutta enpä ole siitä välittänyt. Mies sanoi että se hoitaa itse itsensä,virustutka tai jotain. Eli hyvää päivää kirvesvartta suomeksi mulle.

  VastaaPoista
 2. Ihastuttava kortti. Eipä ole ollut suurempia ongelmia.Joskus kommenttilaatikko ei ole auennut.Harvemmin kuitenkin niin käy.
  Mukavaa päivää.

  VastaaPoista
 3. Voi,niin kaunis ja hempeän ihana kortti!!Upea tuo ruusurykelmä.
  Kyllä meilläkin kone temppuilee vähän väliä ja välillä kirjoittamani kommentit katoaa taivaan tuuliin.Kyllä ottaa pannuun sellainen:)

  VastaaPoista
 4. Tämä on kyllä ihana kokonaisuus ja varmasti on iloinen sen saaja. Minulla ei ole ongelmia yleensä mutta tänään sain yhteen laatikkoon laittaa sen 100 kertaa sen kommentin ennen kun hyväksyi sen..mutta mitään tuollaista ei ole ainakaan minun eteeni vielä tullut.Toivotaan että olisi vain joku väliaikainen häiriö.

  VastaaPoista