tiistai 3. heinäkuuta 2012

Väsymystäkö

Aurinkoista tiistaita! Maton pesun lomasta pieni tauko ja tämänpäiväinen postaus. Jotenkin muistui mieleeni tämä Art Impressionin leimakuva väsähtäneestä naisesta, kun anoppi eilen soitti ja kysyi että kuin täällä pyyhkii. Kerroin hänelle kuulumiset suursiivouksesta maton pesuun ja kaiken muun mukavan touhun, niin hän tuumasi että hänellä tulee jo hiki kun hän kuuntelee touhujani. Voihan se olla, että itsekkin näytän päivän, parin päästä samalta, kun nainen tämänpäiväisessä kortissani ;)) Jätin kortin vielä kokonaan tekstittömäksi, kun en tiedä mihin tämä kortti aikanaan päätyykään. Mukavaa tiistaita ja aurinkoa päiväänne!

5 kommenttia:

 1. Ihana kortti jälleen... itsekin olen juuri tekemässä lähtöä maton pesuun.. illalla meillä on varmasti aivan sama näky kuin kortissasi.. :D Mukavaa tiistain jatkoa! :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä on hauska kortti. Sulla nuo rusetit aina on niin onnistuneet:)

  VastaaPoista
 3. Tämä leima on kyllä kiva ja monasti meidän äitien on varmaan helppo samaistua kuvan tunnelmiin:)Hienosti onnistunut kortti ja upeaa tuo käyttämäsi rusettinauha!
  Mukavaa ja aurinkoista kesänjatkoa sinulle ja perheellesi:)

  VastaaPoista
 4. Onpa hauska kortti!
  Ja tosiaan,kaunis rusetti. Itse niiden kanssa saan aina tapella ja väkertää ties kuinka kauan ja lopputulos on aina jotain muuta mitä toivoisi...

  VastaaPoista
 5. What a FUN image and such a fabulous card I also adore the ribbon and bow they are fabulous Hugs Elaine

  VastaaPoista