perjantai 20. heinäkuuta 2012

Hääkortti nro.2

Aurinkoista ja tuulista perjantaita, mutta pääasia ettei sada :) Me ollaan Aaron kanssa herätty tähän päivään jo klo 5 ja hän onkin jo ensimmäisillä päiväunillaan. Itsekkin alan olla pikkuhiljaa kunnossa ja huomaa heti että mielikin on paljon virkeempi, ilman nuita voimakkaita särkylääkkeitä. Hääkorteilla jatketaan ja tämänpäiväisessä kortissa on ihana Lili of valleyn pariskunta. Tämä kortti tulee nuoremmalle pariskunnalle, senpä takia juuri valitsinkin tämän ihanan leimasimen, sopii mielestäni paremmin nuoremmalle väelle :) Taas ollaan viikonlopussa ja toivotankin teille mukavaa viikonlopun alkua sekä Tuunaajan toivotan lämpimästi tervetulleeksi blogini lukijaksi <3

6 kommenttia:

 1. Ihana ja kauniit värit! Kiva että alat olla jo paremmassa kunnossa.
  Itse kärsin tulehduksesta toisessa kädessä,takana jo 2,5kk ja pari vkoa on mennyt särkylääkkeitä napsiessa. Tänään en enää ottanut ja mieli ja jaksaminen on ihan eriluokkaa kuin siinä lääkepöhnässä.

  VastaaPoista
 2. Tämä on myös niin ihana kortti.. todella kaunis.. ja hääpari aina vaan yhtä suloinen... Tykkään kovasti! :)

  VastaaPoista
 3. Täällä onkin syntynyt monen monta ihanaa, tyylikästä ja hauskaakin korttia!
  Mistä olet "muovin" tai "kuvun" helistinkorttiin ostanut/tehnyt?

  VastaaPoista
 4. Marika: En valitettavasti muista yhtään että mistä kupuja tilasin, kun siitä on jo ainaskin 2 vuotta aikaa :(

  VastaaPoista
 5. Tämä on niin upea ja mä rakastan tuota leimakuvaa ihan kamalasti,se vain on niin ihana.Kaikkea ihanaa härpäkettä ja lausetta on sulla siellä ja täällä,tosi onnistunut tämäkin kortti :)

  VastaaPoista