maanantai 23. heinäkuuta 2012

Ladyt

Aurinkoista maanantai huomenta! Kiitokset jälleen teille kaikille ihanista kommenteistanne, mitä olette viimepäivien aikana jättäneet, ne lämmittävät mieltäni kovasti :) Minulla on ollut viimepäivät niin haipakkaa, etten ole ehtinyt yhtään uutta korttia askartelemaan, saatikka teidän ihanissa blogeissanne piipahtelemaan, mutta tänään olisi tarkoitus nuokin asiat korjata :) Tämänpäiväisen Art Impressionin leimasimella tehdyn kortin olen tehnyt jo viimeviikon alkupuolella, mutta nyt vasta näytillä ja ihan perus juttuja, mitä yleensäkkin korteissani :) Pikkusen harmittaa, kun en malttanut antaa leimasinmusteen kuivua ja kun rupesin värittämään kuvaa, niinhän siinä kävi, että pikkusen muste pääsi leviämään, höh... Oikein mukavaa alkanutta uutta viikkoa teille jokaiselle, kiva kun jaksatte niin ahkeraan blogissani piipahdella :)

7 kommenttia:

 1. Fabulous, what super stamping , a great image and a lovely card Hugs Elaine

  VastaaPoista
 2. Huvittava tämä kortti,ihan täydellinen :) Mäkin olen hieman jo innostunut näistä Artin leimoista ja tilasinkin muutaman joten odottelen innolla taas postia tulevaksi että pääsee kokeilemaan.

  VastaaPoista
 3. Great! Art impression stamps ara so lovely! This card have so lovely colours, its just a card for a Lady! :)

  VastaaPoista
 4. Voi veljet mikä naisrivistö. Ihana kortti.

  VastaaPoista
 5. Ihanan tyttömainen olo tulee....
  just olinkin tyttären kanssa viimeisiä aleja tutkailemassa löytöjä tehden!!

  VastaaPoista
 6. Wau. Mielettömän upea kortti. Täällä ollut vähän hiljaista niin blogikierroksien kuin kortteilunkin suhteen. Oikein ihanaa viikonloppua.

  VastaaPoista