torstai 20. syyskuuta 2012

Vuoden 2012 joulukortit, kortti nro. 11

Hyvää torstai aamupäivää, vettä sataa roimasti ja tuulee, kurja keli! Tämmöisellä ilmalla sitä aina vaan enempi ja enempi toivoisi että tulisi pian talvi ja lunta :) Joulua odotellessa on julkaisu vuorossa jo 11 tekemäni joulukortti :) Leimakuva Nellie Snellen.
 Asiasta toiseen, osaako kukaan kertoa mitenkäs tuota Timpan filmirullastanssia käytetään, kun haluttaisi itselleni sellainen hankkia. Stanssataankos sillä jollain kalvolle että saa juuri oikean näköistä filmirulla nauhaa aikaiseksi ja sitten vain leimasin musteilla väriä pintaan, vai mitenkäs, neuvojanne kovasti kaipailisin :))

10 kommenttia:

 1. Ihastuttava joulukortti. Tosi kiva värimaailma.

  VastaaPoista
 2. Ihanan iloinen kortti.
  Voi meillä paistaa aurinko niin nätisti, mukava syksyinen keli.

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva ja kortti. Mistä tuo teksti leimasin on?
  Maarit

  VastaaPoista
 4. Voi miten kaunis kortti taas kerran! :)

  VastaaPoista
 5. Tämä tyttönen ripottelee oikeaa Joulumieltä!!
  Minä olen Timpan filmirullan sisälle tulostanut vain pikkuruisia kuvia rakkaimmistani ja liittänyt niitä heidän kirjoihinsa/albumeihin...
  Kerran yhteen lahjapussiin tein jostain kuparinvärisestä foliopaperista ja siitä tuli kyllä aika aito vanha rullanpätkä.... pyöritin sen siis puoliksi rullalle... se oli niitä aikoja, kun en vielä kuvannut töitäni... :(

  VastaaPoista
 6. Upea leimakuva ja upea on korttikin kuten aina :)Minuakin kiinnostaa tietää mistä on tuo ihana tekstileimasin..ja mitä luinko oikein joku toivoo lunta ja talvea ;) Ei kiitos minulle ;)

  VastaaPoista
 7. Ihana tuo pohjapaperi. Kauniit, todella kauniit joulunvärit.

  VastaaPoista
 8. Heippa Naiset ja kiitos kommenteistanne :)
  Maarit ja Tiinu; Minulla ei ole yhtään mitään tietoa, että mistä tuo tekstileimasin on, kun hankin sen vast´ikään askartelukirppikseltä :)

  VastaaPoista
 9. WAU! Ihana.....

  VastaaPoista
 10. Voi että! Tämä on kyllä todella niin kaunis... tästä todella löytyy tunnelmaa.. :)

  VastaaPoista