torstai 6. syyskuuta 2012

Oksalla

Hyvää torstai aamupäivää! Minulla se ei ole tänään niinkään hyvä.. Me ollaan täällä Aaron kanssa taisteltu päiväunille menosta jo tovi, ja minusta todellakin alkaa tuntua siltä, että kohta olen ihan rikkipoikkikatki :( Emme ole häneltä vielä ottaneet pinnasänkyä pois, just sen takia, että hän saa mennä välillä "jäähylle" omaan sänkyynsä ja muutenkin saa itsekseen rauhottua omassa "pesässään". Nyt hän on sitten jotensakkin löytänyt taktiikkansa, että miten hän sieltä sängystästään pois tulee jatkuvasti. Nukuttaa ei saa kuitenkaan viereenkään ja sitten hän on aivan väsyksissään" hyppimässä seinille" tänäänkin hän on jo herännyt 5.30 ja olisi jo niin uniensa tarpeessa... hän on muutenkin niin eläväinen ja vilkas lapsi ja todellakin tarvitsee unensa. Alkaa olemaan itselläni jo pikkasen niinku huumori  hukassa ja itku herkässä..  Anteeksi tämä vuodatukseni teille, mutta ei ole tällä hetkellä muitakaan lähettyvilläni, kelle voisin tuntojani purkaa..  Tässä kuitenkin korttini tänään, kortissa käytin Penny Blackin uusinta heidän julkaisemaa leimasinta. Minusta aika kiva leimasin, ei liian keijumainen :) Mukavaa päivää teille, itsekkin yritän saada puhallettua "höyryt" pihalle :)

9 kommenttia:

 1. Kaunis kortti, ihanan näköistä kun koristeet ovat symmetrisesti! Ja kaunis kuvakin. Toivottavasti siellä on jo tilanne rauhoittunut, pikkumies unten mailla ja äidillä levon hetki. Tsemppiä päivään!

  VastaaPoista
 2. Korttisi voisi olla vaikka tauluna!
  Pidän tuosta keijusta.
  Jaksamisia!

  VastaaPoista
 3. Yritän aina löytää positiivista kaikesta;
  Jopa Aaron energisyydestä ja taistelutahdosta ;)
  = Aarolla on vain äitinsä uskomattomat energia-geenit.
  Sillä sinä olet kyllä mniin uskomaton energaipakkaus,
  ehdit niin paljon LUODA kaikkea kaunista... <3<3<3

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana.... kyllä tykkään!

  VastaaPoista
 5. Ihanan kortin olet taas tehnyt ja noi leimojen väritykset ovat kerrassaan nappisuoritus aina:) Muistan kyllä itsekkin ton päiväuni "rytäkän" vaikka siitä on jo vuosia aikaa. Mutta eräs rakas ystäväni kerran kertoi, että nämä ihanat "villilapsemme" annetaan sellaisille vanhemmille , joilla ihan oikeesti on heille aikaa ja tarmoa ja uskoa ja musta se oli kauniisti sanottu. Tosin toivon, että ihan jokainen pieni on omille vanhemmilleen rakas ja tärkein kaikista muusta. Mutta ihania kortteiluhetkiä sinnepäin:)ja vielä yks juttu. Energisyys, vilkkaus ja tarmo siitä syntyy taideihmisiä...

  VastaaPoista
 6. Suloistakin suloisempi kortti ja aivan ihana leimakuva,tahtoo samanlaisen ;) Jaksamista Aaron kanssa.Meillä esikoinen lopetti unet 1.5v iässä ja ensin viikon "tappelin" siitä nukkumaan menosta ja vaikka ja mitä kokeilin mutta ei niin ei joten päätimme sitten että selvä jos ei nuku niin ei nuku eikä meillä neiti ole nukkunut sen koommin päiväunia vaikka toki on saanut nukkua jos on halunnut mutta eipä vain ole nukkunut.Jaksamista ja voima rutistuksia täältä :)

  VastaaPoista
 7. Voi että miten kaunis kortti!! Voimia ja jaksamista!

  VastaaPoista
 8. Olet taas tehnyt niin upeita kortteja, jotta yritin arpoa mihin kommentoisin. Ovat kaikki niin ihania, ja kaikissa on erilaisia upeita yksityiskohtia. Tykkään :)

  VastaaPoista