keskiviikko 8. elokuuta 2012

Vuoden 2012 joulukortit kortti nro.1

Hiiiiirrrrmuisen kylmää ja vesisateista keskiviikkoa. Meillä on taivas itkenyt rankasti eilisestä illasta asti ja vettä on tullut ihan kaatamalla koko ajan, ei siis puhettakaan mustikkametsään menosta ;) Mutta jospa sinne vielä kuitenkin pääsisi, jos ei nämä vesisateet ja myrskytuulet ole nyt pudotellut marjoja maahan.  Joulukorttien valmistamisen aloitin viikonloppuna, kun se tuppaa aina jäämään osaltani aika viime tippaan.. Laitoin itselleni tavoitteeksi että jos vaikka 3 korttia per kk valmistuisi nyt syksy kuukausien aikana ja marras ja joulukuussa sitten useampi, jos vaikka saisi tehtyä enempikin myytäväksi asti eikä vain omiin tarpeisiini vaikkakin pakko tunnustaa että osa sukulaisistani saivat kyllä kaupankin kortin viime vuonna :o Tämä joulukortti nro.1 on tehty Stampavien leimasimella ja minulla ollut jo viime vuodesta asti, ei siis ole uusinta heidän tuotantoaan, innolla odotankin, että minkälaisia joululeimasimia heiltä tänä vuonna saa :)

8 kommenttia:

 1. Niin helluinen kortti! :)
  Minäkin on jo tehty 2 joulukorttia, mutta ei vielä on laittanut ne bloggin...
  Have a nice day!

  VastaaPoista
 2. Hauska huomata että joku muukin jo ajattelee joulua;)
  Tosi elävästi väritetty;millä värittelet?
  Ihana yksityiskohta tuo pieni tähti rusetissa:)

  VastaaPoista
 3. Enpä ole vielä tullut joulu tunnelmaan mutta korttisi on tosi ihana ja pirtsakka.Eikä sinne jouluun enää niin kauan ole...

  VastaaPoista
 4. Mielettömän kaunis joulukortti. Ihana kuva ja kauniit perinteiset joulun värit. Ollaan yhteyksissä.

  VastaaPoista
 5. Ihana ja ihanat värit. Mä en oo vielä edes joulua ajatellu, joten pitää ottaa jouluiset jutut jo esille, muuten taas tulee kiire, niinkuin joka vuosi:)

  VastaaPoista
 6. Kaunis joulukortti. Kaunis värityksesi ja kauniit paperit sointuvat kivasti yhteen. Itseäni harmittaa, kun en yhtään joulukorttia ole saannut viellä tehtyä ja sitten tulee taas kiire, kuten joka joulu ;)

  VastaaPoista