keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Pienelle tytölle

Aurinkoista pakkaspäivää!  Hiukkasen haittaa nyt tämä oma elämäntilanne tätä harrastusta ja päivityksiä tuleekin nyt vähän harvemmin kuin mihin olette tottuneet, mutta oikein mukava että siltikin piipahtelette päivittäin blogissani. Tälle helmi ja maaliskuulle tapahtuu elämässäni monenmonta "ihmeellistä" asiaa, mutta kaikki kuitenkin omasta tahdostani :)  ja ensikuun lopussa vietetään jo blogini 1-vuotis synttäreitäkin, silloin onkin luvassa varmasti taas bloginamusen arvontaa, mutta siitä sitten vähän myöhemmin :) Tämä kortti matkaa pienelle tytölle onnitteluja tuomaan. Korttipohjan koko 14.8x14.8cm, ruskea tekstuuripintainen kartonki American Crafts, kuviopaperi Inkido, jonka päällä vielä kakkupaperi joka on halkaisijaltaan 15cm. Kohokuviotarran alle stanssasin Joy´n ja Memory boxin stansseilla koristekehykset. Kortin kuva on Moreheadin kohokuviotarra. vaaleanpunaiset kukkaset pyörittelin itse, lehdet stanssasin Cheery Lynn Design lehtistanssilla, pitsi ja nauha Nauhataivaasta, metallikulmat Wild Orchid Craftsilta. Mukavata keskiviikkoa teille rakkaat blogini seuraajat ja MINNA; Sinut toivotan tervetulleeksi bloginilukijaksi ja kiitos ihanasta kommentistasi blogissasi, mielelläni olen sinua auttanut ja vastaillut kysymyksiisi :)

12 kommenttia:

 1. Kyllä tulee taas hyvälle tuulelle kun katsoo tuota ;o) kuvaa!

  VastaaPoista
 2. Ihanan kaunis kortti.Nauha+rusetti sopivat hyvin yhteen.

  VastaaPoista
 3. Kaunis kokonaisuus jälleen kerran.Nuo itse tehdyt kukkaset ovat ihania!Kiva että muillakin on näitä ongelmia ettei saa blogiin tuotoksia samaan tahtiin kun ennen ;) Itselläni sama vika vaikka kortteja tuleekin tehtyä.Mukavaa päivää Mari-Susanna :)

  VastaaPoista
 4. Kohokuviotarran alle stanssasin Joy´n ja Memory boxin stansseilla koristekehykset. Kortin kuva on Moreheadin kohokuviotarra. vaaleanpunaiset kukkaset pyörittelin itse, lehdet stanssasin Cheery Lynn Design lehtistanssilla, pitsi ja nauha Nauhataivaasta, metallikulmat Wild Orchid Craftsilta. Mukavata keskiviikkoa teille rakkaat blogini seuraajat ja MINNA
  semi stitched pakistani suits online
  pakistani salwar stitching

  VastaaPoista