perjantai 15. helmikuuta 2013

DT-työ Nauhataivas helmikuu kortti nro.2

Lumisateista perjantaita! Helmikuun Nauhataivaan DT-työ korttiin nro.2 valitsin nauhoiksi valkoista helminauhaa, ihanaa ruusutyllipitsiä sekä koristeeksi metallisen ruusuriipuksen. Tein korttini Lili of valleyn leimakuvaa käyttäen ja halusin väreiksi pirtsakkaita kevään värejä, kuten keltaista ja vaaleansinistä. Korttipohjan koko on 14.8x14.8cm, tekstuuripintaiset kartongit Papermanian, kuviopaperit Inkido sekä Magnolia. Leimasinkuvan alle stanssasin jälleen Spellbindersin Floral ovalsin isoimmalla stanssilla koristekehyksen ja lisäsin hiukan vielä harsoa alle. Rypistelin hiukkasen ruusutyllipitsiä kortin reunaan ja kuvan kehystin valkoisella helminauhalla ja lisäsin vielä Liquid pearlsilla tehtyjä helmen puolikkaita kuvan ympärille. Väritys Copiceilla,  kukat ovat wild Orchid Craftsilta, teksti Paperinauhasta ja ruusuriipus myös Nauhataivaasta.   Täältä  pääsette katsomaan muiden DT-työt ja tarkemmin näkemään muiden valitsemia ihania nauhoja joita he ovat käyttäneet ihanissa töissään. Ja jos vain on nauhoille ja pitseille tarvista, niin voin suositella kyllä lämpimästi Nauhataivaan valikoimaa, aivan ihania nauhoja ja pitsejä on Kirsillä tarjolla, kaupan sivulle pääsette kurkkimaan TÄSTÄ.  Oikein ihanaa viikonloppua teille jokaiselle, nyt rupean jatkamaan rippijuhlien tarjottavien tekemisiä :)

6 kommenttia:

 1. Suloinen kortti!
  Oikein hyvää viikonloppua myös sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Oi, mikä suloisuus. Kuinka kauniisti yhdistelty, synnytit jo kevään...

  VastaaPoista
 3. Hei! Löysin tänne sun luo yhen bloggystävän kautta! Siis teet todella mahtavan ihania kortteja! Itte oon viime aikoina ruvennut tykkää scrap-aiheista. Tein joku aika sit elämäni ensimmäisen scrap-canvasin. Toivotan sulle oikein mukavaa viikonloppua!
  Terkuin Sirpa

  VastaaPoista
 4. Hei! Löysin tänne sun luo yhen bloggystävän kautta! Siis teet todella mahtavan ihania kortteja! Itte oon viime aikoina ruvennut tykkää scrap-aiheista. Tein joku aika sit elämäni ensimmäisen scrap-canvasin. Toivotan sulle oikein mukavaa viikonloppua!
  Terkuin Sirpa

  VastaaPoista
 5. Mukavaa lauantai päivää.
  Kyllä on taasen aivan ihana kortti, ja siinä on jo pirskahdus kevättä!
  Ihanat värit....
  Mukavaa viikon loppua Swosta ;o).

  VastaaPoista