lauantai 19. tammikuuta 2013

Vauveleille ja heidän perheilleen

Heippa ja hyvää lauantaita! Todella ihana ilma ulkona nuiden -25´c pakkasten jälkeen. Aurinko paistaa ja nyt ollaan jo +1´c plussan puolella ihan hirmuisen nopeasti tuo pakkasukko laskee asteensa :)
Tässä vielä viimeiset kortit Koristenapin Jonsun järjestämään Taysin keskoslasten korttikeräykseen. Korttipohjien koko on 15x 10.5cm, tekstuuripintaiset kartongit Papermanian, kuviopaperit Me to You Spring Chic paperikosta. Leimasinkuva Penny Black jonka stanssasin Spellbindersin Long classic rectanglesin toiseksi suurimmalla stanssilla ja koristekehykset Spellbindersin Floral ovalsin suurimmalla stanssilla. Kukat ja metallikulmat Wild orchid Craftsista, väritys copiceilla ja teksti paperinauhasta. Lisäksi Sticklesin kimalleliimoja kolmiuloitteisuutta tuomaan sävyinä Glam pink, Turqoise ja Yellow.
Näillä korteilla osallistun myös http://wildorchidchallenge.blogspot.fi/ haasteeseen mukaan. Mukavaa viikonlopun jatkoa teille jokaiselle!

7 kommenttia:

 1. Ihania kortteja pienille.
  Täälläkin oli pakkasta aamulla -27. Nyt alkaa jo aurinko lämmittämään, sillä on hieno vaikutus tuohon pakkaseen. Mukavaa vkonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 2. Oijoi,mitä ihanuuksia! Mulla sama leima samaan keräykseen työn alla mutta ei siitä noin kaunista tule:)

  VastaaPoista
 3. Niin ihanat ja suloista korttit! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanuuksia ja suloisuuksia.
  Minäkin olen tehnyt haasteen blogiini. Käy kurkkaamassa.

  VastaaPoista
 5. Good Morning sweetie these are fabulous loving the colours, thanks for joining us at WOC this time hugs Pops x x x

  VastaaPoista
 6. Aivan mielettömän ihania kortteja nämä!

  VastaaPoista