lauantai 13. heinäkuuta 2013

Rippionnitteluja

Heippa ja mukavaa lauantain iltapäivää! Ensi viikonloppuna juhlitaan toiseksi vanhemman lapsemme rippijuhlia. Olen aloittanut jo pikkuhiljaa leipomisen, pikkuleivät ja kuivakakku on jo valmiina :) Ensiviikolla onkin sitten hulinaa ja huisketta, mutta minusta on kyllä ihana laittaa juhlia ja tehdä leivonnaisia, sekä nähdä sukulaisia, juhlat ovat aina kivoja ja niistä nauttii täysin siemauksin. Rippikortin tein jo valmiiksi, niin ei jää muilta kiireiltä viimetippaan. Jotenkin vain niin herkistyin tätä korttia tehdessäni. Tuntuu vain niin uskomattomalta, kuinka se tuo aika kiirii. Vasta saimme hänet synnytysvaikeuksien ja komplikaatioiden kautta kuitenkin terveenä syliimme ja nyt hän jo mopollaan huristelee tuolla kylän pinnassa tyttöystävä moponsa tarakalla.. :) Kortin tein 10.5x21cm korttipohjaan, tekstuuripintainen kartonki Tim Holtz, kuviopaperi Pion Design, leimasinkuvana Mo Manning digikuva, jonka olen värittäny Copic Ciaon tusseilla, ja kuvan alla pala rypisteltyä pitsiä. Pitsi Nauhataivaasta, satiininauha kirppisosto, teksti Paperinauhasta. Kuviopaperin reunaan lisäilin kukkien keskustoihin Sticklesin kimalleliimaa ja pojan ympärille pieniä pisteitä liguid pearlsia. Pikkuisen tuli myöskin töherreltyä tusseilla, kun kivistä lähti tussi leviämään ja menin vielä niitä korjailemaan puhdistustussilla, niin eiköhän väri levinnyt vain entisestään.

Mukavaa viikonlopun jatkoja jokaiselle teistä!

Toivottelee, Mari-Susanna :)

7 kommenttia:

  1. Kyllä on kaunis kortti. Leimakuva ihana. Juhlissa on oma järjestelynsä, mutta kivaa toisaalta. Mukava nähdä sukulaisia sekä ystäviä. Hyviä juhlahetkiä teille.

    VastaaPoista
  2. Mielettömän upea kortti, wau! tykkään tosi paljon. Kiva leimakuva.

    VastaaPoista
  3. Todella ihana kortti! Kauniit värit ja suloinen kuva! :) Muutes... Olen yrittänyt laittaa sinulle sähköpostia nyt jo vaikka kuinka monesti, mutta aina tulee vain ilmoitus, että lähetys ei onnistu... :(

    VastaaPoista
  4. En taida saada edelleenkään s-posteja lähetettyä sinulle.. :(

    VastaaPoista